Preocuparea părinţilor pentru jucăria perfectă – ce alegi de la Nichiduta.ro pentru a mulţumi orice copil

Preocuparea părinţilor pentru jucăria perfectă – ce alegi de la Nichiduta.ro pentru a mulţumi orice copil
Preocuparea părinţilor pentru jucăria perfectă – ce alegi de la Nichiduta.ro pentru a mulţumi orice copil

Jucăriile au un rol important în viaţa copilului şi nu ţine numai de a-i umple timpul. Este vorba de a-i stimula simţurile, a-l ajuta să se dezvolte şi să descopere lumea ce îl înconjoară. Desigur că acum magazinele de specialitate sunt atât de bogate în oferte privind gama de jucării încât dilema părinţilor se îndreaptă spre tipologia jucăriilor şi ce anume să se achiziţioneze spre a completa colecţia personală.

Se pare că un trend al ultimilor ani se referă la maşinuţele electrice. Acestea sunt un bun motiv de a ieşi la plimbare şi, mai mult decât atât, scutesc pe adulţi de un efort în plus. Sunt sofisticate, sunt variante mai moderne de cărucioare sau triciclete, sunt o opţiune de plimbare pe 4 roţi, într-un mod plăcut, confortabil, dar şi interesant. Asta pentru că maşinuţele electrice sunt imitaţii fidele ale maşinilor aşa cum le ştim cu toţii.

Părinţii ajung să spună: „ copilul meu s-a jucat mult cu masinuta electrica ” şi se declara de-a dreptul mulţumiţi. Până la urmă scopul unei jucării este să încânte şi să fie folosită, mulţumind ambele părţi şi oferind o distracţie pe gustul celor mici. Ori maşinile electrice, aşa cum se găsesc şi la Nichiduta.ro, sunt o încântare fără doar şi poate.

De ce ai alege o maşină electrică pentru copilul tău

Astfel de jucării sunt practice; vin într-o varietate de tipuri, fiind potrivite pentru copii începând cu vârsta de 3 ani. Din punct de vedere al tipologiilor, acestea pot fi mărci celebre, de la BMV la Hummer, Audi şi multe altele, ba chiar se vor găsi şi motociclete, ATV-uri de asemenea.

Din punct de vedere al dotărilor, astfel de maşini electrice includ şi pedale, acceleraţie şi frână. Au două viteze, dar pot fi manevrate atât cu volanul din dotare, cât şi prin telecomanda cu care vin la pachet.

Astfel, adultul are control asupra jucăriei şi mişcărilor copilului, iar când acesta este mai mare şi înţelege cum să controleze acest tip de jucărie o va face singur.

Maşinile electrice pot oferi o experienţă fidelă despre ce înseamnă şofatul şi recreează în detaliu autovehiculele cunoscute. Sunt incluse suspensii, anvelope, lumini, faruri, portiere cu deschidere. La toate acestea se adaugă şi scaune confortabile pentru ca acea oră şi jumătate, timp maxim pentru durata de folosire după încărcarea acumulatorului, copilul să savureze fiecare moment fără să se simtă stânjenit de poziţia în care se află.

Părinţii adoră şi ei ideea de independenţa a celui mic şi mai ales faptul că pot alege din varietatea maşinilor, poate chiar acel model pe care îl deţin în realitate. Recreează pentru cel mic un univers potrivit lui, ii oferă copia lucrurilor pe care le foloseşte un adult şi ţinând cont că industria jucăriilor este la ora actuală atât de variată şi ofertantă, ceea ce generaţii din urmă nu au avut parte, părinţii îşi doresc pentru copiii lor practic ceea ce ei nu au avut.

Astfel de maşini sunt atât de populare şi se găsesc în magazinele de specialitate, la preţuri rezonabile. Nichiduta.ro propune maşini electrice chiar şi cu scaune din piele, opţiuni pentru copii de 3 până la 6 ani sau de la 6 până la 9 ani.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Chipsuri de mere şi scorţişoară, gustarea ideală când eşti la dietă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies