Femeile Anului 2019: ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile anul viitor

Femeile Anului 2019: ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile anul viitor
Femeile Anului 2019: ce zodii vor da LOVITURA pe toate planurile anul viitor

 

2019 se apropie cu paşi repezi, iar horoscopul pare să vină cu veşti excelente, atât pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar pentru unele zodii.

 

Zodia Taur

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nativii zodiei Taur vor simţi că îl prind pe Dumnezeu de picior.

După ce timp de mulţi ani au fost nevoiţi să trăiască având multe lipsuri financiare, norocul începe să le surâdă în anul 2019.

 

Este o perioadă extrem de bună pentru ei pentru a-şi găsi locul de muncă dorit. Anumite promovări sau chiar şi nişte moşteniri îi vor ajuta să se echilibreze pe plan financiar şi să ducă o viaţă mult mai bună din acest punct de vedere.

 

Mai mult decât atât, alţi nativi ai zodiei Taur pot să dea lovitura şi în afaceri, iar faptul că sunt extrem de serioşi la locul de muncă îi va ajuta să îşi îndeplinească acest vis încă din primele luni ale anului.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Mare atenţie! Cele 7 semne care îţi arată că ficatul tău e bolnav

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies