Te sună diferite numere de telefon din ţări exotice? Află ce secret macabru ascund

Te sună diferite numere de telefon din ţări exotice? Află ce secret macabru ascund
Te sună diferite numere de telefon din ţări exotice? Află ce secret macabru ascund

Există momente când suntem sunaţi de diferite numere care se dovedesc a fi din greşeală, uneori. Însă ce ne facem cu numerele din ţări exotice, care pot suna chiar insistent?

 

Dacă ai răspuns vreodată la un astfel de număr, mai bine ai verifica rapid pe internet sau ai cere un desfăşurător de la compania la care ai contract. De ce? Răspunsul este simplu: numerele de telefon din ţări exotice, care sună insistent, sunt noile moduri de fraudă.

În cazul în care ai persoane sau rude plecate în ţările respective, ar fi mai bine să le ceri numerele de telefon utilizate, pentru a nu te induce în eroare.

Însă, cel mai potrivit este să nu răspunzi la astfel de numere de telefon care vin din Tanzania, Insulele Maldive, Ucraina, Rusia, Africa sau alte zone, deoarece este un mod foarte simplu de a fura bani. În principiu, cel care răspunde acestor numere de telefon ”se trezesc” cu o factură imensă. De cele mai multe ori, la capătul celălalt al apelului se află un robot sau chiar un ”fir întrerupt” al convorbirii, în care nu auzi nimic pentru câteva secunde, scrie realitateadegiurgiu.net.

Foarte mulţi români şi-au luat deja ”ţeapă”, iar aceste detalii au fost făcute publice. O victimă a acestui ”atac” a povestit că a fost nevoită să plătească chiar 60 de euro în plus: „Am primit un telefon, un beep, nu un telefon. Am sunat înapoi, mi-a apărut Tanzania sau ceva de genul. M-am trezit la sfârşitul lunii cu factura încărcată. 60 şi ceva de euro în plus”.

A.V.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Prăjitura “REGINA TOAMNEI”, un desert pe care îl vei adora! Nu te vei opri până nu vei mânca şi ultima bucată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Horoscopul banilor 22 - 28 octombrie. 3 zodii au parte de câştiguri fabuloase!

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies