Cum afectează stilul de viaţă jucătorii din cazinourile terestre

Cum afectează stilul de viaţă jucătorii din cazinourile terestre
Cum afectează stilul de viaţă jucătorii din cazinourile terestre

Cazinoul – un cadru special, luxos, impunător, ce a fost sursa de inspiraţie a multor cărţi şi pelicule celebre. Este destinaţia ideală de distracţie, dar este guvernată de reguli stricte, iar clienţii acestor luxoase destinaţii apelează la o etichetă specifică. Stilul de viaţă al persoanelor care frecventau cazinourile celebre din Constanţa si Mamaia era unul atent elaborat, în tandem cu cele mai noi ţinute de la Paris. Acest stil de viaţă era susţinut de sacrificii financiare, iar aceste sacrificii se datorau elitismului acelor vremuri.

Lumea s-a schimbat, cazinourile au evoluat şi pentru a afla care e cel mai mare atu al unui cazinou nu rămâne decât să citiţi mai mult aici.

Privind în trecut, eleganţa şi normele sociale impuneau un stil de viaţă atent elaborat şi o naturaleţe aparte. In epoca boemă, domnii, imbrăcaţi în smoching, asortaţi cu un ceas de aur şi un joben special comandat din Franţa, ţineau la braţ doamne a căror ţinută era formată din blănuri scumpe, rochii şi bijuterii.

Faptul că aceste cupluri treceau pragul acestor destinaţii de distracţie însemna un standard de viaţă mult peste cel normal şi, bineinţeles, o anumită stare socială. Este perfect adevărat că doar cei cu dare de mână erau prezenţi în jurul meselor de ruletă şi de baccarat, în timp ce doamnele se strângeau în saloane cochete, discutând despre ultimele tendinţe şi cele mai noi colecţii vestimentare. Acest stil de viaţă presupunea un grad generos de socializare, dar nu în detrimentul jocurilor de noroc.
Afacerile se realizau în jurul meselor de joc, iar o atenţie deosebită era acordată celui mai prestigios accesoriu: monoclul, folosirea acestuia înaintea plasării unui pariu fiind considerată o etichetă standard. 

Astăzi, în 2018, stilul de viaţă asociat consumatorului de cazinou a devenit mult mai relaxat. S-au relaxat atât eticheta, cât şi conduita specifică unei ieşiri la cazinou. Acum interesul cade pe ideea de relaxare şi nu pe misiunea de a face bani sau de a ieşi în câştig.

Asta nu înseamnă că în cazinouri aflate în locuri precum Calea Victoriei iţi poţi face apariţia într-un tricou şi o pereche de bermude! Un costum şi o cămaşă de bun gust sunt suficiente pentru a vi se permite accesul în câteva cazinouri moderne, iar vechea trăsură trasă de 4 cai a fost înlocuită cu bolidul tras de 220 de cai – negru ca tăciunele, un alt fel de armăsar pur-sânge.
In aceste locuri moderne, vedete autohtone întreţin atmosfera, în cadrul unei organizări stricte. Se observă o impărţire a categoriilor socio – profesionale, pentru că cei care nu işi permit accesul într-o sală atât de luxoasă se pot indrepta către alte cazinouri, cu norme mult mai permisive.

Jucătorul de azi, fie femeie sau bărbat, se axează pe principiul distracţiei, ştie să facă uz pe deplin de resursele financiare şi joacă responsabil. In locurile ce impun o vestimentaţie aparte, cea mai populară alegere pare sa fie „black tie-ul”, iar doamnele işi fac apariţia în rochii lungi, atent

accesorizate. Ambele sexe sunt îmbracate elegant, nu vulgar şi impun o prestanţă aparte. Astăzi, în cazinouri se merge de plăcere, fără a exista o constrangere în acest sens. Personal, mi-aş dori să existe mai mult respect fată de dealer, pentru că am fost martorul unor situaţii în care singura soluţie a fost o intervenţie decisivă din partea agenţilor de securitate. Aceste norme ar trebui impuse, pentru o armonie desăvârşită. Un stil de viaţă al unui milenial ce doreşte să se distreze într-un cazinou ar trebui să implice o ţinută decentă, nu scumpă, dar croită pentru el.
Un grad optim de socializare e necesar, dar nu în mod excesiv.

Si nu în ultimul rând, trebuie acordat respectul cuvenit casei, partenerilor de masă şi mai ales crupierilor. Stilul de viaţă al jucătorului de cazinou care merge pe principiul: „Vorba dulce mult aduce” va merge în tandem cu eticheta localului, exact ca într-un film celebru. Un astfel de client impune respect şi aduce o stare de bună dispoziţe, absolut orice seară va fi o plăcere şi dacă acesta este profilul dumneavoastra – felicitări! Sunteţi un domn sau o doamnă distinsă atât prin atitudine, cât şi comportament, care stiţi să apreciaţi tot ce ţine de un cazinou de lux. Practicaţi moderaţie şi socializaţi cât trebuie, jucaţi inteligent şi zâmbiţi des: prestanţa dumneavoastră este dezarmantă şi veţi fi mereu bine-venit în cadrul acestor localuri prestigioase!

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Deliciu uşor de gătit. Cum faci caşcavalul pane perfect, cât de groase se taie feliile şi când trebuie mâncat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Cum prepară Cristina Șișcanu omleta fără ulei? „Hai să facem un mic dejun. Arată super.”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies