Cât a investit Alina Vidican, după divorţul de Cristi Borcea, în imaginea ei! Suma e FABULOASĂ

Cât a investit Alina Vidican, după divorţul de Cristi Borcea, în imaginea ei! Suma e FABULOASĂ
Cât a investit Alina Vidican, după divorţul de Cristi Borcea, în imaginea ei! Suma e FABULOASĂ

Divorţul de Cristi Borcea, pricinuit de relaţia pe care fostul acţionar dinamovist o avea deja cu Valentina Pelinel, a făcut-o pe Alina Vidican să simtă nevoia să îşi schimbe total imaginea. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a apelat la ajutorul esteticienilor.

Operaţiile estetice au schimbat-o complet. Nu a mai rămas aproape nimic natural din fosta soţie a lui Cristian Borcea, Alina Vidican, timişoreanca schimbându-şi aproape complet înfăţişarea prin intervenţiile chirurgicale făcute în ultimul timp.
Alina a intervenit asupra pomeţilor, şi-a înlocuit silicoanele, şi-a facut rinoplastie, şi-a ridicat, estetic, buricul, ea considerând ca cele două naşteri i-au afectat corpul. În plus, spun sursele noastre, blonda a vrut să aibe un posterior mai mare şi mai bombat aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat la din nou la ajutorul medicilor esteticieni, intervenţie ce i-a golit buzunarele cu aproape

10.000 de euro.
De altfel, fosta soţie a lui Cristi Borcea a scos bani serioşi din buzunar, operaţiile făcute costând-o mult peste 60.000 de euro, toatre fiid făcute în Statele Unite, la Miami, în cabinetele celor mai cunosucţi esteticieni de acolo.

Cristi Borcea a divorţat cu scandal de Alina Vidican

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani.

De altfel, în momentul în care s-a aflat că Borcea ar avea o relaţie cu Valentina Pelinel, scandalul a fost unul uriaş, Vidican având o serie de intervenţii la TV care au uimit pe toată lumea.

Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poartă Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor.


 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum arăta Iisus, de FAPT! Nu seamănă deloc cu imaginea folosită pe icoane

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies