Vremea se schimbă radical! ANM a emis cod galben!

Vremea se schimbă radical! ANM a emis cod galben!
Vremea se schimbă radical! ANM a emis cod galben!

Meteorologii anunţă că vremea se schimbă radical. ANM a emis şi un cod galben de vânt puternic, valabil pentru judeţul Caraş-Severin.

Avertizarea meteo valabilă pentru judeţul Caraş-Severin este valabilă până la ora 16:00. Se vor semnala în zonă intensificări locale ale vântului, care vor atinge la rafală viteze de 55... 65 km/h.

Vremea se schimbă radical astăzi, după ce ieri au fost temperaturi de vară, în Bucureşti înregistrându-se chiar şi 27 de grade! Astăzi cerul va avea înnorări temporare în sud-vest, acolo unde izolat va şi ploua slab. Temperaturile vor marca o scădere faţă de ziua precedentă, însă se vor situa peste normalul termic specific acestei perioade.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

A murit în timpul unui interviu, în direct! Coincidenţă macabră: care au fost ultimele cuvinte VIDEO

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies