Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe beauty, a descoperit cel mai bun tratament împotriva căderii părului. “Nu am mai avut niciodată probleme”

Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe beauty, a descoperit cel mai bun tratament împotriva căderii părului. “Nu am mai avut niciodată probleme”
Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe beauty, a descoperit cel mai bun tratament împotriva căderii părului. “Nu am mai avut niciodată probleme”

Medicul Adina Alberts a descoperit un tratament- minune împotriva căderii părului. L-a cumpărat din Dubai.

Adina Alberts, unul dintre cei mai bine cotaţi medici esteticieni din România, este pasionată de călătorii şi a văzut aproape toată lumea. 

Ei bine, acesta este un subiect pe care merită să-l discutăm cu ea pe îndelete într-o zi, dar astăzi vă vom dezvălui doar tratamentul minune împotriva căderii părului pe care protagonista noastră l-a descoperit întâmplător, în vacanţă, în Emiratele Arabe Unite.

Adina Alberts, specialistul kfetele.ro

în materie de beauty, ne împărtăşete în cele ce urmează o soluţie mai mult decât eficientă pentru problema apăsătoare cu care ne confruntăm toate la un moment dat: pierderea masivă a podoabei capilare. 

"A fost o întâmplare că am descoperit acest tratament. M-am confruntat şi eu cu problema căderii părului şi am încercat tot ce se putea. Ei bine în urmă cu ceva timp am intrat intr-o farmacie, în Dubai, şi am vrut să-mi cumpăr nişte fiole pe care le foloseam în perioada aceea.

Farmacista mi-a zis însă, insistent să incerc alt produs. La început m-am uitat ciudat, dar până la urmă am zis "hai să încerc"... şi am început să  folosesc acele fiole care-mi fuseseră recomandate. Mi-am dat seama, după câteva luni, că acest tratament era mult mai bun decât tot ce testasem până atunci. Când m-am întors in Dubai, în vacanţă, mi-am făcut aprovizionarea. Fiolele  se numesc "hair aid", iar de când le-am descoperit nu am mai avut niciodată probleme cu părul.
Am încercat să mi-l achiziţionez online, dar a fost imposibil să-l comand... Am apelat la o cunoştinţă care mi l-a adus, în valiză. Am dat sfoară în ţară pentru că multe femei se confruntă cu problema căderii părului şi ar fi minunat dacă am reuşi să aducem acest produs în Romania”,
a declarat specialistul kfetele.ro în materie de beauty.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Dr. Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: Cum trebuie prevenite ridurile tenului în mod corect

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies