Horoscop SĂPTĂMÂNAL 5-11 noiembrie 2018. Cea mai bună VESTE de 12 ANI, dar şi cele mai MARI SCHIMBĂRI se anunţă!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL 5-11 noiembrie 2018. Cea mai bună VESTE de 12 ANI, dar şi cele mai MARI SCHIMBĂRI se anunţă!
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 5-11 noiembrie 2018. Cea mai bună VESTE de 12 ANI, dar şi cele mai MARI SCHIMBĂRI se anunţă!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 5-11 noiembrie 2018, saptamana care contine 4 evenimente foarte mari ale lunii, toate concentrate in 3 zile consecutive! Unele sunt miscari astrale care vin o data la 12 ani, deci sa fim cu ochii pe ele si sa profitam din plin de ce se intampla! Pamantul si locuitorii ei vor fi cu siguranta impactati de 3 mari schimbari de semne pentru astre de impact!

 

Saptamana incepe cu un ton cu adevarat romantic din pricina trigonului format de Soare cu Neptun in Pesti… dar totul se schimba … dupa numai cateva ore de visat cu ochii deschisi, lumea reala isi intoarce fata spre noi!

 

Asta se intampla pentru ca Uranus, marele rebel si imprevizibil, aflat retrograd in Taur inca din primavara, dar si Nodurile Lunare – care sunt punctele unde eclipsele au loc pe cer – schimba semnele, o iau unele spre altele, iar ceea ce credeai ca este o problema absolut de nedepasit

poate sa dispara in aer asa cum a venit! Gata cu zidurile care te tin legat. Imagineaza-ti … Este un timp pentru schimbare. Evenimentele acestei saptamani sunt eliberatoare! Apoi, cu Jupiter, planeta norocului, expansiunii si oportunitatilor intrand pentru un an si o luna in semnul sau natal Sagetator, pregateste-te sa gusti din posibilitati si libertati ca niciodata pana acum!

 

 

Avand nu mai putin de trei jocuri majore astrale plus o Luna Noua, vom putea asista la schimbari ce nu pareau posibile vreodata, dandu-ne un teren de “joaca” mult mai larg si bogat pentru viata noastra. Iata de ce: 

 

Intai, marti 6 noiembrie, Uranus retrograd revine in Berbec. Ori de cate ori o planeta cu miscare asa de lenta precum Uranus isi schimba semnul, creaza un efect de netrecut cu vederea ce este simtit in intregul Cosmos si aduce o noua energie pentru fiecare. 

 

Uranus are nevoie de 84 ani sa faca o revolutie completa in jurul Soarelui, deci petrece aproape 7 ani in fiecare semn zodiacal, iar miscarea sa retrograda este anuala pentru 148 zile. 

 

!!!!!! Sa ne lamurim cum stam cu Uranus, pentru ca este o planeta mult prea importanta si genereaza schimbari imprevizibile si socante mult prea mari ca sa nu avem totul clar cu privire la tranzitul sau!

 

Mai intai, Uranus a fost in Berbec in ultimii ani, incepand cu 2011. Anul acesta, pe 15 mai, Uranus a ajuns in Taur, unde va sta pana in 2026. Insa aici, in Taur, din 7 august a intrat in miscare retrograda de unde va iesi pe 6 ianuarie 2019. In cadrul acestui tranzit retrograd, Uranus a ajuns “inapoi” in Berbec, unde va fi pana iese din retrograd pe 6 ianuarie 2019.

apoi, isi va relua miscarea directa in Berbec pana pe 6 martie 2019 cand re-ajunge in Taur unde si ramane pana in 2026!!!!!

 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Uranus se va misca inapoi in semnul tau unde va ramane pana pe 6 martie 2019. ai nevoie acum sa reanalizezi tot ce s-a intamplat in viata ta incepand cu 15 mai si cum asta a adus o modificare in viata ta asa cum e ea construita incepand din 2010.

aceasta va fi ultima faza din a te desprinde si a da drumul unor lucruri si poate fi stimulata de altcineva din viata ta care brusc isi schimba pozitia si punctul de vedere.

 

Saptamana aceasta, sensibilitatea ta este in crestere. Nu are sens asadar sa te zbati ca sa ai succes pentru ca poti simti, prin antenele tale, care sunt oportunitatile. Este bine sa faci pauza din cand in cand si sa reflectezi, sa simti ce se intampla. Stabilizeaza ceea ce ai realizat pana acum si armonizeaza-ti relatiile cu ceilalti. Calatoriile iti vor fi de succes daca te misti cu atentie si prudenta. Acest nou ciclu care incepe iti da oportunitatea de a analiza adanc comportamentul oamenilor, fapt ce iti va aduce imense beneficii. Vei reusi sa ajungi la un fel de intelegere cu tine despre cum sa procedezi mai echilibrat cu planurile tale viitoare. Ai putea fi neplacut surprins de o veste despre cineva antagonic tie, mai ales daca activezi in politica sau in corporatii. Banii pot fi folositi pentru multe lucruri, dar unul din scopuri este sa ii faci pe ceilalti fericiti. Fi rabdator si cu tact.

 

Citeşte continuarea pe pagina 2. 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop zilnic DUMINICĂ 4 NOIEMBRIE 2018. Cine e în toane bune şi cine nu?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

HOROSCOP săptămâna 5-11 noiembrie, cu astrologul Camelia Pătrăşcanu. Taurii îşi recunosc greşelile, Leii încheie o etapă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies