Sărbătoare mare pe 8 noiembrie. Rugăciunea de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil care te scapă de necazuri

Sărbătoare mare pe 8 noiembrie. Rugăciunea de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil care te scapă de necazuri
Sărbătoare mare pe 8 noiembrie. Rugăciunea de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil care te scapă de necazuri

În fiecare an, creştinii îi prăznuiesc pe data de 8 noiembrie pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil.

Anual, pe data de 8 noiembrie, creştinii îi prăznuiesc pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, dar şi toate cetele cereşti care nu s-au despărţit de Dumnezeu, aşa cum notează crestinortodox.ro.

Data de 8 noiembrie mai poartă şi numele de ”Vara Arhanghelilor”, deoarece între acea dată şi 25 decembrie vor fi patru zile când temperaturile vor fi crescute. Rosteşte rugăciunea de mai jos pentru a te scăpa de necazuri şi te ajută să ai parte de armonie în familie.

„Preaslăvit prinţ al oştirilor cereşti, Sfinte Arhanghele Mihaile, apără-mă pe mine, robul/roaba lui Dumnezeu (Numele) şi pe (Numele) copiii, soţul (soţia), părinţii, etc. de duhurile rele răspândite în văzduh, de răutatea oamenilor, de tot ce-i mânie, urgie, necaz, boală şi nenorocire pe acest pământ. Ne punem sub ocrotirea ta şi avem încredere în ajutorul tău! Apără-ne cu Preasfânta Cruce a lui lisus Hristos, Domnul nostru, care cu adevărat S-a răstignit şi a pătimit pentru iertarea şi salvarea oamenilor de la chinurile veşnice!
Du Celui Preaînalt rugăciunile noastre, ca să se coboare asupra noastră îndurările Sale,

iar în ceasul morţii noastre condu sufletele noastre la cer! Amin! ”

„ Sfinţilor Arhangheli, care fără de trup slujiţi Ziditorului lumii cu credinţă şi tărie, rugaţi-vă pentru noi şi cereţi de la Domnul Dumnezeul nostru puterea să stăm în faţa vrăjmaşilor neclintiţi şi nebiruiţi, în numele adevăratei credinţe a Adevăratului nostru împărat ceresc. Cu sabie de foc distrugeţi pe cei răi care niciodată nu precupeţesc a ne vătăma trupul şi sufletul nostru, care ne urgisesc în numele Satanei, întunecatul stăpân al lumii celei de jos.

Şi faceţi ca lumina Dumnezeiască să se reverse asupra noastră şi să ne lumineze calea şi sufletul şi acum şi-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin!”, este rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti.

Sursă foto: doxologia.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Rugăciune către Cuvioasa Parascheva! Împlineşte dorinţele credincioşilor aflaţi la mare necaz

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies