Doliu în lumea muzicii româneşti! A murit un cântăreţ îndrăgit

Doliu în lumea muzicii româneşti! A murit un cântăreţ îndrăgit
Doliu în lumea muzicii româneşti! A murit un cântăreţ îndrăgit

Artistul George Bunea, cunoscut pentru interpretarea piesei „Lalele“, a murit la vârsta de 88 de ani şi va fi incinerat, anunţă Antena 1.

 

George Bunea se numără printre artiştii care au cântat în propriile spectacole celebra piesă „Lalele“ a lui Luigi Ionescu.    

 

George Bunea a urmat cursurile Liceului teoretic şi Şcoala populară de artă – secţia canto. Activitatea artistică o începe în anul 1950, în timpul efectuării stagiului militar ca prezentator şi corist în corul armatei.   

 

În anul 1952 este detaşat la grupul artistic profesionist al ansamblului „Ciocârlia“, unde debutează ca actor în rolul lui Radu din piesa „Furtuni de primăvară” de N. Tăutu.  

 

Citeşte continuarea pe Adevarul. 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Previziuni Nostradamus 2019: “Monstrul va fi văzut în plină lumina zilei“ Ce ne aşteaptă anul acesta. Oamenii sunt îngroziţi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Sfatul zilei de 12 noiembrie 2018 pentru fiecare ZODIE. A venit vremea ca EI să strălucească

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies