HOROSCOP 2019. Jupiter aduce noroc şi belşug pentru fiecare zodie! În ce domeniu te vei îmbogăţi?

HOROSCOP 2019. Jupiter aduce noroc şi belşug pentru fiecare zodie! În ce domeniu te vei îmbogăţi?
HOROSCOP 2019. Jupiter aduce noroc şi belşug pentru fiecare zodie! În ce domeniu te vei îmbogăţi?

HOROSCOP. Atunci cand Soarele, Luna sau oricare planeta din sistemul solar se muta dintr-un semn zodiacal in altul, este un aspect important pentru noi, iar orice semnifica acea planeta si acel semn zodiacal determina ce tip de noi influente ne vor impacta.

 

Jupiter, marea planeta a norocului, cresterii, expansiunii, oportunitatilor a traversat apele tulburi emotionale ale Scorpionului din noiembrie 2017 pana acum. Dar, asa cum se stie deja, DE AICI marele eveniment recent din 8 noiembrie 2018, a fost faptul ca Jupiter a intrat in semnul pe care il conduce: curajosul, inteleptul si

aventurosul Sagetator.

 

Jupiter ramane aici pana in decembrie 2019. Tranzitul de 13 luni marcheaza tot anul 2019 care ni se promite astral a fi crescut in generozitate, belsug amplificat si progres incredibil!

Citeste si: HOROSCOP COMPLET 2019 MINERVA: Cine se îmbogăţeşte anul viitor, cine are noroc în dragoste şi cine ajunge la medic

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

HOROSCOP BERBEC 2019 sub Jupiter in Sagetator

 

Jupiter in Sagetator iti trimite tone de vibratii bune in calea ta in 2019. Ori de cate ori are loc o actiune planetara in semnul tau frate, de foc, Sagetator, tu te simti destul de puternic – deci norocul si averea pentru care este cunoscut Jupiter se indreapta curand si spre tine.

In harta ta, Jupiter in 2019 activeaza casa a 9 an, care este locul preferat al lui Jupiter! Daca te-ai gandit sa iti reintorci atentia spre studii, sa urmezi cursuri in plus, sa inveti mai mult orice nou, 2019 este anul potrivit.

 

Daca ai planuri de calatorie, asteapta-te sa ai o experienta spectaculoasa si cu potential de schimbare de viata. Daca nu, fa-ti planuri.

Chiar daca nu poti pleca in strainatate, oportunitatea se poate prezenta in fata ta la un cost redus. Oamenii intalniti in acest an in timp de calatoresti sau care sunt din locuri diferite de tine vor avea multe sa te invete si sa aiba impact de durata asupra credintelor tale.

 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 31 DECEMBRIE 2018 – 6 IANUARIE 2019. Etalarea RUNELOR pentru PRIMA SĂPTĂMÂNA DIN 2019!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies