Imagini exclusive de la botezul fiicei Adelinei Pestriţu! Micuţa Zeny a fost în centrul atenţiei

Imagini exclusive de la botezul fiicei Adelinei Pestriţu! Micuţa Zeny a fost în centrul atenţiei
Imagini exclusive de la botezul fiicei Adelinei Pestriţu! Micuţa Zeny a fost în centrul atenţiei

Botezul micuţei Zenaida a fost unul de milioane, iar Adelina Pestriţu şi logodnicul său, Virgil, sunt foarte fericiţi, după ce fiica lor a fost creştinată. Imagini exclusive de la botezul şi petrecerea de botez a micuţei Zeny, la Teo Show!

A fost agitaţie mare încă de la primele ore ale dimineţii, când s-au făcut pregătiri pentru unul dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa Adelinei Pestriţu şi a lui Virgil Şteblea, şi anume botezul mciuţei lor, Zenaida. Deşi totul a fost pregătit din timp, emoţiile şi-au spus cuvântul. După ce părinţii au fost gata, Zenaida a fost şi ea pregătită pentru biserică. Odată pregătiţi, cei trei au făcut o şedinţă foto.

Adelina a ales pentru slujba de botez un costum de inspiraţie masculină, alb cu accente negre şi o pălărie.

”Am fost la foarte multe probe, şi eu şi Virgil, şi Zeny! Am stresat-o, dar după slujba de creştinare, o să se liniştească”, a spus Adelina Pestriţu.

Deşi, în biserică, micuţa Zenaida a fost puţin neliniştită, după începerea slujbei, fiica Adelinei şi a lui Virgil s-a cuminţit.

”Am depăşit emoţiile, ne-am liniştit, simt ca şi cum m-aş fi relaxat, m-am putea pune puţin pe canapea şi m-ar lua somnul”, a spus Adelina.

”Ne-am uitat cu coada ochiului sincer”, a spus logodnicul Adelinei despre botezul micuţei. 

 

Evident, la petrecere, micuţa Zenaida tot ea a fost în centrul atenţiei, iar invitaţii i-au făcut foarte multe urări fiicei Adelinei Pestriţu şi a lui Virgil Şteblea.

”Să-i dea Dumnezeu toate bucuriile. Petrecem bine, nu dansez foarte mult, dar e bine şi după margine”, a spus Brigitte Sfăt, alături de iubitul ei.

Botezul micuţei Zenaida a fost unul de 5 stele

Botezul s-a dovedit a fi un real succes. Chiar şi pe plan financiar, deşi cu siguranţă Adelina Pestriţu nu s-a gândit la acest lucru.

Potrivit surselor WOWbiz.ro, Adelina Pestriţu ar fi obţinut din darul oferit la botezul Zenaidei suma de 50.000 de euro.

Botezul fetiţei Adelinei Pestriţu şi a omului de afaceri Virgil Şteblea a fost evenimentul anului 2018. Creştinarea micuţei Zenaida a avut loc la biserica Naşterea Maicii Domnului din centrul Bucureştiului şi a fost succedată de o petrecere de senzaţie la care au participat aproximativ 250 de invitaţi.

Printre vedetele care au participat la botezul Zenaidei se numără Elena Băsescu şi iubitul ei, Cătălin Tomată, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Cristina Şişcanu, Oana Roman şi alţii. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Va avea un băieţel! O artistă celebră din România a dat marea veste

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies