Zodiile care ajung în sapă de lemn în luna noiembrie

Zodiile care ajung în sapă de lemn în luna noiembrie
Zodiile care ajung în sapă de lemn în luna noiembrie

Luna noiembrie vine cu multe provocări pentru câteva zodii, care vor ajunge să ia nişte decizii neinspirate în această lună. Iată care sunt zodiile care vor ajunge în sapă de lemn în luna noiembrie.

Taurii reuşesc în luna noiembrie să facă nişte alegeri extrem de neinspirate în plan financiar. La jumătatea lunii noiembrie, nativii zodiei Taur ar putea să semneze nişte acte fără să se gândească foarte mult la consecinţe. Acest lucru i-ar putea aduce la sapă de lemn, aşa că orice asemenea act ar trebui privit cu mai multă seriozitate în luna noiembrie.

De asemenea, nativilor zodiei Taur li se recomandă să evite cu desăvârşire să dea bani cu împrumut, pentru că s-ar putea să nu îi mai vadă niciodată.

Chiar dacă sunt persoane apropiate, cel mai bine ar fi să spui că nu ai sau că ai nevoie de ei pentru a cumpăra nişte lucruri esenţiale.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

HOROSCOP EVENIMENT - Marte intră în Peşti până pe 31 decembrie 2018. Ce se va întâmpla cu fiecare ZODIE sub o asemenea energie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies