Silvia de la “Bravo, ai stil!”, apariţie şocantă la o gală de premiere. A purtat o rochie de mireasă…neagră. Şi ţinuta Elenei Gheorghe a atras toate privirile

Silvia de la “Bravo, ai stil!”,  apariţie şocantă la o gală de premiere. A purtat o rochie de mireasă…neagră. Şi ţinuta Elenei Gheorghe a atras toate privirile
Silvia de la “Bravo, ai stil!”, apariţie şocantă la o gală de premiere. A purtat o rochie de mireasă…neagră. Şi ţinuta Elenei Gheorghe a atras toate privirile

Elena Gheorghe si Silvia Popescu, ţinute de senzaţie la Gala Elle. Uite cum s-au îmbrăcat vedetele.

Puzderie de vedete la Gala Elle Style Awards, eveniment găzduit, ca în fiecare an, de Palatul Parlamentului! Ei bine, cum era de aşteptat, divele care au păşit pe covorul roşu au purtat ţinute spectaculoase, all black, cu glitter, după cum a dictat dress code-ul.

Doua dintre cele mai interesante apariţii au fost, fără doar şi poate, Elena Gheorghe, care a purtat o rochie scurtă, superbă, de efect, semnată Ana Radu, şi Silvia, câştigătoarea primului sezon al supershow-ului "Bravo, ai stil", dar şi a trofeului "Bravo, ai stil! All Stars".

Originală şi cu o înclinaţie spre outfit-urile şocante, frumoasa vedetă nu a dezamăgit nici de această dată. Excentrica Silvia a purtat o rochie de mireasă neagră, cu voal, şi a atras toate privirile. Creaţia care-ţi face sângele să îngheţe i-a adus protagonistei noastre premiul pentru cea mai extravagantă ţinută.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Raluca Bădulescu, specialistul Kfetele.ro pe FASHION: Ce pantofi nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies