Cum arată sânii Adelinei Pestriţu la câteva luni de la naştere. Toţi au fost şocaţi

Cum arată sânii Adelinei Pestriţu la câteva luni de la naştere. Toţi au fost şocaţi
Cum arată sânii Adelinei Pestriţu la câteva luni de la naştere. Toţi au fost şocaţi

Vedeta se poate lăuda cu un bust perfect!

 

Adelina Pestriţu arată senzaţional la câteva luni după ce a adus-o pe lume pe micuţa Zenaida! Din acest motiv, vedeta îşi poate permite să fie model pentru orice designer sau casă de modă din România şi nu numai!

Recent, Adelina a realizat, astfel, o şedinţă foto specială, cu 12 ţinute disponibile online, potrivite oricărui tip de eveniment.

Adelina Pestriţu surprinde după ce a devenit mamă! Cum a arătat la o şedinţă foto!

Ade a purtat, în primă fază, o rochie scurtă argintie, cu bretele fine, accesorizată cu perle şi haină de blană, apoi rochie din material brodat manual, cu spatele decupat în formă de petală, rochie lungă, tip sirenă, în nuanţă nude, din tulle cu inserţii de perle, rochie lungă din material paietat bordo, rochie midi din material paietat negru, cu terminaţii în franjuri şi rochie midi neagră din piele lăcuită.

Cu această ocazie, diva a adoptat şi un look nou, purtând perucă în nuanţă neagră.

 

 

Dacă rochiile au arătat perfect pe trupul bine lucrat al fostei prezentatoare TV, ea a tăiat tuturor răsuflarea când a pozat într-o salopetă, cu sânii perfecţi la vedere, din tulle negru cu accente statement. În atari condiţii, Adelina Pestriţu surprinde după ce a devenit mama, în sensul că arată parcă mai bine ca înainte de a rămane însărcinată, iar bustul ei ferm atrage ca un magnet toate privirile!

C.I.
 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Lidia Buble a dat explicaţia pe care o aşteptau toţi. Vezi de ce nu a vrut tatăl ei nici în ruptul capului să-l cunoască pe Răzvan. Ce trebuie să facă prezentatorul să intre în graţiile "socrului"?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies