Ghidul fashionistelor – ce geci şi paltoane se poartă iarna aceasta

Ghidul fashionistelor – ce geci şi paltoane se poartă iarna aceasta
Ghidul fashionistelor – ce geci şi paltoane se poartă iarna aceasta

Vremea în sezonul rece este destul de imprevizibilă, iar acest lucru face ca nevoia de îmbrăcăminte corespunzătoare să te ghideze atunci când ai de ales o geacă sau o haină. Vei dori în egală măsură să alegi şi un stil deosebit, înscris în lista de tendinţe ale anului, pentru ca atunci când îţi faci apariţia să  fii admirată cum se cuvine. Altfel spus, ai nevoie de o piesă versatilă şi implicit de un model de haină care să te protejeze de frig, dar care să fie şi altfel faţă de ceea ce ai tot purtat până acum.

Iată şi un succint ghid despre o astfel de alegere.

Carourile

În special carourile cunoscute sub denumirea de heritage sunt în vogă. Ţine cont că printul de tip carouri este unul destul de permisiv. Asta înseamnă că un palton de acest gen va fi uşor de asortat cu piese vestimentare ce formează o ţinută office sau una elegantă. Nu vei fi limitată de dresscode, dar nici de momentul din zi, iar din punct de vedere al siluetei ţi se va potrivi perfect în măsură în care alegi un croi potrivit

după caz.

Ce sunt carourile heritage – o clasică combinaţie de alb-negru, carouri mari şi accentuate.

Blana

Mereu la modă, mereu elegantă şi interesantă, haina de blană este un trend etern. Surpriza pare să vină la cromatică, iar dacă te vei orienta spre magazinul online www.dyfashion.ro vei descoperi că sunt opţiuni dintre cele mai îndrăzneţe, chiar şi în tonuri de galben.

Se pare că dincolo de clasice opţiuni de alb, blana neagră, blana colorată este un upgrade de sezon. Trebuie doar să îţi faci curaj să etalezi un astfel de look, pentru că este sofisticat şi cere şi o atitudine pe măsură.

Palton cu guler din blană

Dacă o haină integral din blană nu îţi surâde, atunci poate că vei prefera inserţiile de acest gen.

Alege un palton cu guler din blană ecologică şi vei ţine frigul la distanţă, etalând desigur un look impecabil şi feminin. Partea şi mai bună este că un astfel de palton îl poţi combina în fel şi chip, atât cu rochii şi fuste, cât şi cu jeans.

Animal print

Pentru că este un an îndrăzneţ în materie de fashion se pare că animal print-ul este la putere.

Te provoacă să arăţi că eşti la fel de încrezătoare pe cât te şi simţi. Acest gen de haină este una de tip statement pentru garderoba unei femei. Vei întoarce toate privirile! În plus, specialiştii spun că această tendinţă revine mereu şi mereu astfel că indiferent de sezon, indiferent de cât de groasă este o haină de acest gen în care doreşti să investeşti, faci o alegere bună.

Sunt gecile depăşite?

Se pare că nu. Dacă ne orientăm spre un magazin de profil, popular, descoperim o gamă largă de geci de iarna Dyfashion. Acestea sunt practice şi un etalon al stilului casual de iarnă. Se poartă inserţiile de puf, geaca matlasată şi broderia ca element original ce scoate din banal acest gen de articol vestimentar.

Opţiuni în trend sunt nenumărate, dar alegerea făcută trebuie să te reprezinte.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cadoul perfect vine de la 1001cosmetice.ro

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies