Incredibil! Cum a apărut Hannelore ca ”fata de la pagina 5” în urmă cu aproape zece ani! Ce scria în dreptul fotografiei ei!

Incredibil! Cum a apărut Hannelore ca ”fata de la pagina 5” în urmă cu aproape zece ani! Ce scria în dreptul fotografiei ei!
Incredibil! Cum a apărut Hannelore ca ”fata de la pagina 5” în urmă cu aproape zece ani! Ce scria în dreptul fotografiei ei!

Blonda care a şocat prin comportamentul ei în Thailanda a pozat prin ziare în trecut

 

Considerată drept cea mai răsfăţată, dar şi cea mai falsă concurentă din acest sezon de "Insula Iubirii", Hanellore Ulrich a reuşit totuşi să pună inimă pe jar unuia dintre cei mai râvniţi bărbaţi din Thailanda!

 

 

 

 

Hanellore, care, în competiţie a venit împreună cu iubitul ei, Bogdan, l-a determinat pe Andi, ispita ei, să fie el cel care să se îndrăgostească şi să uite postura din Thailanda, aceea de cuceritor! (intră să vezi ce pas decisiv a făcut Mirela de la Insula iubirii spre fostul ei iubit, Ionuţ Gojman)

 

Hanellore a pozat la 16 ani într-un ziar! ”A re 16 ani, 1,72 metri şi dimensiunile 88-63-90”

Până la urmă însă, bărbatul nu a fost de condamnat! Hanellore avea abilitatea de a vrăji pe oricine şi de a face lucrurile în aşa fel încât să fie în favoarea ei şi să o adică în prim-plan! ”Întordeauna, mi-a plăcut să fiu admirată ”, spunea Hane in concurs!

O dovadă clară că tânăra ţi-a dorit mereu să fie mereu în centrul atenţiei este şi aceea că, în umă cu mai bine de zece ani, ea  poza la rubrica ,,Fata de la pagina 5", în ziarul Libertatea. Descrierea suna aşa!, ”Este din Timişoara, are 16 ani, 1,72 metri şi dimensiunile 88-63-90. Adoră să fie fotografiată, să danseze şi să facă excursii pe munte“!, se specifica în publicaţia respectivă!



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Noile trenduri în decor interior

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reacția Larisei Drăgulescu, fosta lui Marian Drăgulescu, când a aflat că sportivul se va însura: ”Mai este până atunci”

Saveta Bogdan, mărturisiri dureroase despre divorțul de cel de-al doilea soț! „După aproape 30 de ani de căsnicie, el s-a îndrăgostit de o altă femeie. Copiii suferă foarte mult la despărțire.”

Ea este actuala iubită a carismaticului Birkan Sokullu, care joacă rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins celebrul actor în compania celei care i-a cucerit definitiv inima

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies