Veşti proaste pentru bugetari! Este singura soluţie! Salariile lor, aruncate în aer în 2019

Veşti proaste pentru bugetari! Este singura soluţie! Salariile lor, aruncate în aer în 2019
Veşti proaste pentru bugetari! Este singura soluţie! Salariile lor, aruncate în aer în 2019

Oamenii de afaceri din România spun că bugetul de stat pentru anul 2019 trebuie să se bazeze în primul rand pe îngheţarea salariilor din sectorul bugetar.

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) a anunţat, luni, că bugetul de stat pentru anul 2019 ar trebui să se bazeze pe o îngheţare a salariilor în sectorul bugetar, în condiţiile în care majorarea agresivă a salariilor în administraţia centrală şi locală este una dintre cauzele majore ale creşterii atractivităţii locurilor de muncă din acest sector, în defavoarea celui privat.

AOAR se arată profund preocupată de propunerile referitoare la bugetul de stat şi la bugetul asigurărilor sociale pentru anul 2019, acestea nefiind supuse dezbaterii publice în luna octombrie 2018.

”Execuţia bugetară aferentă perioadei de 10 luni din anul 2018 creează îngrijorare în mediul de afaceri, pe fondul creşterii cu cca. 25% a cheltuielilor salariale aferente sectorului bugetar.

Majorarea agresivă a salariilor în administraţia centrală şi locală este una dintre cauzele majore ale creşterii atractivităţii locurilor de muncă din acest sector, în defavoarea celui privat, fenomen concretizat în încetinirea semnificativă a creşterii economice”, se arată în comunicat.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

HOROSCOP 11 decembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Balanţele au nevoie de iubire şi tandreţe. Taurii trebuie să ia decizii importante

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies