Incredibil, ce spune Raluca Bădulescu despre Delia! Nimeni nu se aştepta la asemenea declaraţii! ”Ea este cea care dă tonul” VIDEO EXCLUSIV!

Incredibil, ce spune Raluca Bădulescu despre Delia! Nimeni nu se aştepta la asemenea declaraţii! ”Ea este cea care dă tonul”  VIDEO EXCLUSIV!
Incredibil, ce spune Raluca Bădulescu despre Delia! Nimeni nu se aştepta la asemenea declaraţii! ”Ea este cea care dă tonul” VIDEO EXCLUSIV!

Raluca Bădulescu a spus lucrurilor pe nume în privinţa Deliei! Motivul pentru care jurata de la "Bravo, ai stil" o consideră un fashion icon

Raluca Bădulescu reprezintă, la oră actuală, una dintre cele mai îndreptăţite voci din lumea fashion-ului românesc. Poate tocmai de aceea, atunci când spune ceva jurata de la "Bravo, ai stil!", părerea ei este literă de lege.

Cunoscută drept o persoană corectă, Raluca a vorbit, în nenumărate rânduri, despre felul în care se îmbracă divele din showbiz-ul mioritic.

Niciodată nu a făcut-o însă cu răutate, ci constructiv, în cazurile în care doamnele sau domnişoarele au greşit cumva în alegerile vestimentare.

Totuşi, există o cântăreaţa extrem de îndrăgită şi de apreciată de jurată din punct de vedere vestimentar, căreia nu îi găseşte cusur.. Delia Matache!

Raluca Bădulescu spune lucrurilor pe nume în privinţa Deliei pe care, deşi la începutul carierei nu îi prea dădea şanse să ajungă o promotoare a unui stil sau altul, acum o consideră un adevărat fashion icon!

" Îmi place foarte mult cum se îmbracă Delia. Ea a evoluat enorm pe parcursul anilor şi pot spune că este un stil în sine. Combinaţiile pe care le face ea nu se potrivesc însă oricui, trebuie să ai un anumit tip de personalitate ca sa-ţi stea bine aşa. Îmi place că abordează îndrăzneţ zone diferite de styling, de coafură, este un personaj pentru care nimic nu este niciodată prea mult.

Eu însă nu vă sfătuiesc să faceţi ce face Delia, pentru că s-ar putea să daţi greş. Ei i se potriveşte stilul ăsta pentru că este o persoană exuberantă, combinaţiile ei neobişnuite parcă fac parte din ea. Stilul ei este extravagant, este extraordinar de WOW, la fel ca al Loredanei.", a declarat Raluca Bădulescu.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Aşa da, aşa nu cu Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu! Ce au spus despre ţinutele vedetelor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies