Anca Pop, artista înecată în Dunăre, avea o relaţie cu o femeie. Nu voi să audă de bărbaţi: "Femeia e WC-ul bărbatului"

Anca Pop, artista înecată în Dunăre, avea o relaţie cu o femeie. Nu voi să audă de bărbaţi:
Anca Pop, artista înecată în Dunăre, avea o relaţie cu o femeie. Nu voi să audă de bărbaţi: "Femeia e WC-ul bărbatului"

 

 

Anca Pop, artista găsită moartă în Dunăre, era o figură destul de controversată, după cum spun nu doar cei care au cunoscut-o, dar şi în urma declaraţiilor ei. 

În urmă cu câteva luni, Anca Pop apăruse la o emisiune TV în care şi-a povestit viaţa şi greutăţile pe care le-a întâmpinat. 

Cântăreaţa a recunoscut cu nonşalanţă că îi este mult mai uşor să lege relaţii amoroase cu o femeie, decât cu un bărbat, şi venise însoţită chiar şi de iubita ei. 

 

 

 

Întrebată de Mirela Vaida de ce nu este interesată de bărbaţi, Anca Pop a mărturisit că totul i se trage din copilărie. 

 

"E o chestie care se impregnează emoţional de la mama şi de la ancetrali şi care dintr-un instinct de supravieţuire, cum zicea bunica Femeia e WC-ul bărbatului, şi atunci mama repeta acest lucru şi instinctiv mi s-a părut total greşit şi am luat-o pe altă cale. 

Nu suntem o revelaţie, explorăm şi trăim în prezent. Nu există reguli, atâta timp cât nu faci rău nimănui şi dacă devii atent la asta şi la orice mişcare pe care o faci o să îţi dai seama că eşti învăluit în lanţuri. 

 

Am avut şi relaţii cu bărbaţi, m-am simţit liberă, dar nu am simţit  acea comuniune.

Ca să ai comuniunea aia trebuie să fii la un nivel de spiritualitate complementar. Poate aş putea şi cu un bărbat, dar ar trebui să-l caut prin lume.", a povestit ea.  

 

A.M.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce s-a întâmplat cu fetiţa Lorenei Rojas, actriţa din telenovela „Trupul dorit” care a pierdut lupta cu cancerul la 44 de ani. Cum arată Luciana la 3 ani de la moartea actriţei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies