Elena Udrea, primele declaraţii după eliberare! Ce spune despre cele trei luni petrecute în închisoarea din Costa Rica: "A fost mai greu ca în România"

Elena Udrea, primele declaraţii după eliberare! Ce spune despre cele trei luni petrecute în închisoarea din Costa Rica:
Elena Udrea, primele declaraţii după eliberare! Ce spune despre cele trei luni petrecute în închisoarea din Costa Rica: "A fost mai greu ca în România"

 

 

Elena Udrea a fost eliberată, luni, din închisoarea din Costa Rica, şi susţine că cele trei luni petrecute aici au fost mult mai grele decât în 2015, când a fost încarcerată în România. 

 

"Abia am ajuns acasă. Încercăm să încropim masa de Crăciun. Suntem bine acum. Ne pregătim şi pentru aniversarea de mâine. E ziua mea… Pentru mine, a fost o perioadă mai grea ca în 2015, când am fost în arestul din România. 

 

 

Există un copil, iar despărţirea de ea a fost foarte grea. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Îi mulţumesc mamei că e sănătoasă, că e bine. Cred că şi ea e curioasă să mă cunoască. S-a uitat la mine încontinuu. Mă bucur că sunt acasă de Crăciun, cu familia mea, cu copilul meu", a spus Elena Udrea.

 

A:N:C:



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Au descoperit mormântul "adevăratului Moş Crăciun". Cum arăta, de fapt, bătrânelul iubit de toţi copiii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies