Horoscop COMPLET 2019! Anul acesta este MAGIC pentru trei zodii - previziuni astrale detaliate

Horoscop complet 2019
Horoscop complet 2019

Pentru ce zodii este favorabil contextul astral al anului 2019 și pentru ce zodii este mai puțin favorabil, aflați în rândurile urmatoare ale horoscopului 2019. Oricum le-ar fi anul nativilor din cele 12 semne zodiacale, toți vor avea lecții importante de învățat.

Pentru ce zodii este favorabil contextul astral al anului 2019 și pentru ce zodii este mai puțin favorabil, aflați în rândurile urmatoare ale horoscopului 2019. Oricum le-ar fi anul nativilor din cele 12 semne zodiacale, toți vor avea lecții importante de învățat.

BERBEC

2019 va fi un an mai bun decât cel care a trecut. Dacă îți vei stabili ritmul și îți vei delimita clar teritoriul și obligațiile, vei reuși, încă din primele trei luni ale anului, să-ți redobândești echilibrul pierdut de ceva timp.

Vei dovedi calități de lider incontestabile. Odată ce te vei simți în siguranță pe plan profesional, îți vei îndrepta atenția către familie și casă.

Vei cheltui mult pentru ceva reparații și modernizări ale locuinței, pe care le-ai tot amânat din lipsă de timp și dispoziție. Dacă în prima parte a anului cariera va fi pe primul loc, în partea a doua, mai ales din septembrie, viața de cuplu și de familie va înflori, în contextul unei călătorii foarte interesante.

HOROSCOPUL anului 2019, prezentat de astrologul Radu Ştefănescu. Va fi Anul Porcului! Unii vor avea lumea la picioare, alţii vor avea numai obstacole

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Horoscop COMPLET 2019! Anul care vine este MAGIC pentru trei zodii

TAUR

Începe un an al realizării principalelor obiective. Este adevărat că realizările palpabile ar putea să întârzie chiar până în decembrie, dar câtă vreme te concentrezi pe fiecare pas și îl evaluezi pozitiv, satisfacția va fi continuă. Succesul va fi facilitat de sprijinul unui grup puternic – fie că e vorba despre un grup profesional, fie că este familia, cu relațiile ei influente.

În prima parte a anului, mai ales în mai, va trebui să te abții de la cheltuielile mai extravagante.

Abia din iunie situația ta financiară se va relaxa, devenind din ce în ce mai bună către sfârșitul anului. După o lungă perioadă de pregătiri și acumulări, ultimele patru luni ale anului vor aduce rezultatele așteptate.

Horoscop bani 2019. Peste unele zodii va cădea norocul de-a dreptul din cer!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

GEMENI

Două lucruri te vor preocupa cu prioritate în 2019: relațiile și banii. Nu în sensul că ai putea avea probleme deosebite, ci în sensul că vei cultiva și
vei studia mai mult aceste două aspecte ale vieții. În privința banilor, va exista o perioadă de recul, undeva, în a doua jumătate a lunii mai. Relațiile, însă, se vor diversifica și vor fi din ce în ce mai interesante.

Activitatea profesională și viața personală se vor subsuma acestor două mari priorități. Perioada cu cele mai mari oportunități va fi cea cuprinsă între 4 aprilie și 7 august, când Venus se va afla în zodia ta. Atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, atunci vei putea face cele mai bune opțiuni.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii îşi fac planuri de viitor, Leii au neînţelegeri cu partenerul de viaţă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies