Obiecte din sticlă de Murano - Top 3 motive să le ai în vizor pentru cadourile de Crăciun

Obiecte din sticlă de Murano - Top 3 motive să le ai în vizor pentru cadourile de Crăciun
Obiecte din sticlă de Murano - Top 3 motive să le ai în vizor pentru cadourile de Crăciun

Sticla de Murano a stârnit admirația de secole, atrăgând atenția privitorului prin rafinamentul pe care îl inspiră și culorile vii. Este originară din fascinanta Veneție, unde meșteșugarii s-au străduit să păstreze secretul confecționării obiectelor prețioase în interiorul comunității lor.

Prelucrarea acestui tip de sticlă, care are la baza nisipul de siliciu, a devenit, în timp, o artă specifică Italiei, meșteșugul fiind transmis din generație în generație. S-a păstrat autenticitatea stilului de lucru și calitatea mineralelor adăugate pentru a rafina produsele obținute.

Obiecte din sticlă de Murano – Top 3 motive să le faci cadou de Crăciun

Obiectele pe care meșteșugarii le pot obține prin prelucrarea sticlei de Murano sunt diverse și includ bijuterii extrem de apreciate și căutate de femei în întreaga lume, obiecte decorative sau pahare.

Întrucât sunt caracterizate prin rafinament si pentru că păstrează cu fidelitate tehnica originală de lucru, obiectele din sticlă de Murano reprezintă o idee foarte inspirată de cadou, mai ales că ne apropiem rapid de sezonul sărbătorilor de iarnă și am început deja căutările frenetice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Poți alege obiecte din sticlă de Murano atunci când vrei ca persoana căreia îi dăruiești cadoul să se simtă cu adevărat specială.

Îți vor fi apreciate creativitatea și gustul în alegerea acestui dar inedit, întrucât vei ști că obiectul ales este unic prin tehnica sa de obținere. În plus, cu siguranță persoana respectivă nu va primi ceva asemănător.

Rezistența lor în timp reprezintă un alt atu. Fie că alegi o bijuterie sau un obiect decorativ, ele vor rămâne în tendințe, fiind la fel de apreciate și peste ani. Calitatea acestor obiecte este incontestabilă, de aceea dacă încă jonglezi cu ideile de cadouri pentru o persoană deosebită, alege această variantă și cu siguranță vei obține efectul dorit.

Alegerea cadourilor este cu atât mai simplă cu cât poți comanda obiectele online, având posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de modele interesante și prezentate în detaliu.

Idei de cadouri

Acest suport de cărți de vizită lucrat manual este un cadou excelent pentru o persoana care apreciază designul și își dorește ca biroul său să emane o energie pozitivă, o atmosferă veselă.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Pentru că sărbătorile de iarnă îți amintesc de miresme precum scorțișoară, măr sau portocale, alege să dăruiești acest suport de lumânare mamei tale, pentru ca cina de Crăciun să fie desărvârşită. Obiectul vine în mai multe variante de culori- negru, verde, violet sau chiar roșu și se poate integra perfect în decorul casei.

Acest îngeraș decorativ poate fi o inspirație pentru cei dragi, amintind de valorile morale pe care ar trebui să le manifestăm mai des, fiind totodată darul perfect de Crăciun.

Bunătatea și simplitatea inspirate de acest obiect nu vor trece neobservate, te asigurăm.

Dacă vrei ca în acest an să rupi rutina căutărilor și încă nu te-ai decis asupra cadourilor, obiectele din sticlă de Murano sunt alegerea inspirată, stârnind admirația atât prin designul lor inedit, cât și prin calitate și rafinament.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Simona Gherghe, la dietă, deşi e gravidă! "Am voie să mănânc..."

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies