Apariţiile răvăşitoare ale Andreei Mantea! Uite rochiile DIVINE pe care le-a purtat la “Puterea Dragostei”

Apariţiile răvăşitoare ale Andreei Mantea! Uite rochiile DIVINE pe care le-a purtat la “Puterea Dragostei”
Apariţiile răvăşitoare ale Andreei Mantea! Uite rochiile DIVINE pe care le-a purtat la “Puterea Dragostei”

Andreea Mantea, rochii absolut superbe la “Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune, iar emisiunea pe care o prezintă, "Puterea dragostei", a ajuns imediat la inimile telespectatorilor.

Cel mai tare show matrimonial oferă publicului poveşti reale, bucurie, tristeţe, suferinţă şi împlinire, elemente nelipsite din viaţa fiecăruia dintre noi. Ei bine, pe lângă toate aceste incrediente, mai este un aspect care a atras atenţia tuturor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Este vorba despre rochiile absolut superbe pe care protagonista noastră le-a îmbrăcat încă de la debutul producţiei difuzate de Kanal D.

Interesant este că frumoasa Andreea optează foarte des pentru rochii create de designeri români, una dintre creatoarele ei preferate de modă fiind Ana Radu.

Vedeta Kanal D are un corp foarte frumos care îi permite să poarte atât rochii mulate şi scurte, cât şi creaţii lungi, elegante, cu un aer regal.

Am făcut astăzi o selecţie a celor mai spectaculoase apariţii marca Andreea Mantea şi aşteptăm să ne spuneţi care este ţinuta voastră favorită.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum s-a acomodat David, băieţelul Andreei Mantea, în Turcia? A început deja să vorbească turcă şi se pregăteşte de grădiniţă! Luni, de la 10.00, premiera show-ului ”Puterea Dragostei”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies