Ce sunt trandafirii criogenati si cum trebuie pastrati?

Ce sunt trandafirii criogenati si cum trebuie pastrati?
Ce sunt trandafirii criogenati si cum trebuie pastrati?

Cu totii ne dorim sa pastram in preajma noastra cat mai mult timp  lucrurile frumoase si proaspete. Mai ales in cazul in care ne plac florile. Ori de cate ori primim un buchet de flori de la o persoana draga, ne-ar placea sa reusim sa le conservam frumusetea si prospetimea cat mai mult timp posibil.

Anumite florarii si, in special, floristi cu experienta din Romania, cum este cazul celor de la Maison d’Or, au cautat si gasit diferite metode de a pastra nealterata frumusetea si vigoare florilor timp de mai multi ani de zile.

Asa au ajuns sa descopere si posibilitatea de a criogena trandafirii, ceea ce a condus aparitia acelor super trandafiri criogenati foarte apreciati datorita elegantei, rafinamentului si frumusetii “imortalizate” parca pentru totdeauna.

Ce sunt super trandafirii criogenati?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Sunt flori conservate prin metode 100% naturale pentru a le mentine frumusetea si prospetimea fara a mai fi nevoie de apa sau de lumina soarelui. Intotdeauna acesti trandafiri sunt cultivati cu o deosebita grija si sunt culesi in cea mai buna stare a lor de inflorire.

Procesul de conservare incepe inca de cand sunt proaspeti si la apogeul frumuseti lor. Printr-o tehnica 100% naturala, neintruziva, textura si aspectul original al trandafirilor isi pastreaza pentru totdeauna prospetimea.

 

Tulpinile trandafirilor proaspat taiate sunt imediat cufundate intr-o substanta de conservare ce are in compozitia sa in mare parte glicerina si alte componente naturale. Seva si apa din structura florii sunt gradual inlocuite cu acest lichid, iar doar in cateva zile procesul este finalizat complet.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Fiecare floare este examinata cu atentie pentru a elimina orice petala afectata sau frunza, ceea ce conduce la obtinerea unui trandafir 100% perfect natural care isi va pastra forma neschimbata si nealterata timp de luni de zile fara apa, fara lumina. Cu putina atentie si grija, un astfel de produs natural poate fi pastrat in starea initiala luni sau chiar ani de zile.

Cum sa ai grija de orice trandafir criogenat?

Cu alte cuvinte, in legatura cu ce trebuie sa ai grija pentru ca super trandafirii criogenati sa dureze pana la un an sau mai mult? Tot ce trebuie sa faci este sa respecti urmatorii pasi:

  •         Nu pune acesti trandafiri in apa si nici nu ii stropi cu apa sau alte substante;
  •         Protejeaza trandafirii criogenati de temperaturile excesive, umiditate si de lumina directa a soarelui;
  •         Nu incerca sa scoti trandafirul de sub copola pe care ai primit-o;
  •         Poti aseza un astfel de aranjament floral intr-o zona in care copiii sau animalul de companie nu poate avea acces;
  •         Pentru curatare foloseste o carpa subtire, in cazul in care trandafirul este sub o cupola, sau o perie folosita in cosmetica, in cazul in care nu este protejat de niciun invelis protector;
  •         Astfel de trandafiri sunt utilizati doar in interior in scop decorativ, prin urmare trebuie pastrati intr-un mediu la temperatura camerei.

Anul acesta renunta la obstacolele care apar in cautarea cadoului ideal pentru persoana draga si comanda un aranjament floral sau trandafir criogenat si poti fi sigur/a ca gestul tau va conta mai mult decat orice alt dar.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop chinezesc 2019. Totul despre copiii născuţi în anul Porcului de Pământ

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies