Horoscopul anului 2019: este vremea marilor vindecări, transformări şi regăsiri pentru toţi nativii

Horoscopul anului 2019: este vremea marilor vindecări, transformări şi regăsiri pentru toţi nativii
Horoscopul anului 2019: este vremea marilor vindecări, transformări şi regăsiri pentru toţi nativii

Anul 2019 este benefic pentru zodiile de apă şi de foc, este un an de creştere la nivel de conştiinţă şi un an de noi valori şi credinţe, noi reguli şi standarde. Viaţa cea mai tumultuoasă o pot avea Racul, Săgetatorul şi Capricornul, spune astrologul Maria Sârbu.

Principalele trăsături pe care le vom primi din energia lui 2019 se referă la hrana emoţională pe care fiecare o va căuta.

Dacă ai aşteptat să îţi umpli golul din suflet sau dacă eşti pătruns de doruri şi regrete, atunci 2019 va fi anul care îţi va aduce răspunsurile. Sau cel puţin, anul care îţi va da curajul de a merge mai departe.

A accepta şi integra trăirile, sentimentele, emoţiile va fi în mare parte principala stare subtilă în emoţionalul colectiv.

Prioritara este vindecarea unor tipare vechi şi desprinderea de anumite drame sau bagaje emoţionale. Mai mult decât în ultimii ani vom pune accentul pe viaţa sentimentală şi pe sănătatea emoţională, spune astrologul Maria Sârbu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Berbec

Cele mai importante realizari sunt cele profesionale si cele familiale.

Vei face multe de dragul familiei sau îţi vei întemeia o familie sau te vei întoarce la familie. În carieră sunt paşi noi de asumat şi angajamente care ţi se „cer“ de dragul imaginii şi statutului. Vestea bună vine către toamnă când vei vedea mari rezultate şi beneficiile investiţiilor făcute.

Taur

Succesul în acest an vine prin puterea de a te detaşa sau dezrădăcina.

Mari reuşite financiare şi tranzacţii impresionante. Fiţi însă atenţi la sănătatea celor dragi şi la frustrările la volan în vară!

 

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscopul săptămânii 7-13 Ianuarie 2019. Rеlаțііlе, prietenia ѕаu іubіrеа саrе vor înсерe în această реrіоаdă vоr dura mult timp șі ne vоr аduсе multe luсrurі benefice.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies