De nu trebuie sa-ti bati copilul la fund

De nu trebuie sa-ti bati copilul la fund
De nu trebuie sa-ti bati copilul la fund

Se spune ca "bataia este rupta din rai", sau o palma la fund nu strica niciunui copil, atunci cand face cate o prostioara. Dar nu este deloc asa. Cel putin asta spun studiile, care arata ca si o palma data la fund poate efecta destul de mult pe micut, pe termen lung.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 28 ianuarie – 3 februarie 2019. Este ULTIMA săptămână din anul Câinelui de Pământ!

Psihologii sustin ca o palma data micutului la fund nu face altceva decat sa-i declanseze senzatia de frica. Nu faptul ca intelege ca a gresit il va determina pe copil sa nu mai comita o greseala, ci teama de a nu fi lovit din nou.

Frica este cea care modifica comportamentul, dar cel mai ingrijorator este faptul ca micutul nu intelege de ce i se aplica tratamentul respectiv.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce efecte are "palma la fund" data copilului

Citeşte continuarea pe copilul.ro.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce spune Cosmin Cernat despre antrenorii celui de-al treilea sezon „Exatlon” – Vladimir Draghia si Giani Kirita. Antrenorii isi iau in primire echipele! Cum se vor „imparti” acestia veti afla, in premiera, maine seara, de la ora 20:00!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies