Cum să alegi cea mai potrivită firmă de web design

Cum să alegi cea mai potrivită firmă de web design
Cum să alegi cea mai potrivită firmă de web design

Website-ul este o carte de vizită online și prima impresie pe care și-o poate face orice client despre serviciile și produsele unei companii. În funcție de domeniul de activitate și de nivelul de dezvoltare, orice companie poate găsi la ora actuală  resursele necesare și o firma de web design potrivită pentru a realiza ceva deosebit, la prețuri avantajoase.

Citeste si: Horoscop integral MIHAI VOROPCHIEVICI pentru FEBRUARIE. Zodiile care vor avea o lună MAGICĂ. Sexualitatea va fi la cote înalte, iar banii apar de nicăieri

Ca în orice alt domeniu și în design-ul web lucrurile se află într-o continuă schimbare.  Orice companie serioasă, care se respectă, nu poate să pretindă că dispune de un site actual, dacă acesta este realizat cu programe și în condiții grafice ce nu mai sunt de multă vreme "la modă".

 

Pentru a dispune de un site modern, în tendințe, aveți nevoie în primul rând de o firmă de web design, așa cum este IT eXclusiv, care să poată concepe și realiza, în timp util și la prețuri

competitive, site-ul pe care vi-l doriți.

 

Înainte de a alege firma care să execute acest site pentru voi este bine să parcurgeți câteva etape, indispensabile pentru bunul mers atât al afacerii voastre, cât și al realizării site-ului vostru.

Primul pas pe care trebuie să-l faceți, dacă nu l-ați făcut deja, este acela de  a găsi o denumire potrivită pentru website-ul vostru, ceva care să fie relevant pentru activitatea principală, scurt și relativ ușor de reținut.

Al doilea pas este acela de a alege extensia domeniului. Să fie .ro, .com., .info etc.? În această alegere trebuie să țineți cont de dimensiunea națională sau internațională, de regiunea sau țara în care doriți să vă promovați, de specificul afacerii. Următorul pas este acela de a găsi găzduire sau hosting pentru site-ul și dimensiunile businessului vostru. De cele mai multe ori firmele de web design pot să vă sfătuiască sau să realizeze acest lucru pentru voi.
Să vă gândiți la tipul de platformă în care să fie realizat site-ul, detalii cromatice, structură, număr de pagini, conținut, texte, imagini, materiale video etc..

Acești patru pași sunt extrem de importanți pentru calitatea prezenței online. Însă realizarea unui site de calitate, funcțional, cu un design adecvat și responsive sunt de importanță  capitală pentru bunul mers al afacerii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Pentru a fi siguri că faceți cea mai bună alegere, iată câteva recomandări de care să țineți seama în alegerea cele mai potrivite agenții de web design:

 

Credibilitatea de care dă dovadă firma de web design la care apelați. Țineți cont de cât de bine este văzută în piață respectiva firmă și de cât timp activează în acest domeniu.

Experiența designerilor agenției. Chiar dacă firma activează pe piață de ceva timp, nu cred că vă doriți ca site-ul vostru să facă parte din primele încercări ale ale unui programator aflat la început. Consultați un portofoliu de site-uri realizate. Acolo veți vedea clar care sunt realizările și eventual dacă firma a executat și site-uri pentru alte companii din domeniul vostru de activitate. Discutați cu atenție toate detaliile realizării site-ului. Gândiți-vă foarte clar la toate specificațiile și modulele pe care vreți să le integrați, pentru a realiza încă de la început un site corespunzător
nevoilor momentului și posibilităților de dezvoltare pe termen mediu. Alegeți un site cu un modul de administrare simplu, pentru a nu fi nevoiți să apelați mereu la un programator pentru orice mici schimbări. Nu lăsați niciodată persoane neautorizate să facă modificări. Înainte de a prelua site-ul verificați cu atenție dacă funcționează corespunzător și dacă cele mai importante comenzi sunt conform dorințelor. Solicitați o garanție pentru realizarea site-ului. Asigurați-vă că agenția vă poate oferi mai departe servicii de  mentenanță  și de promovare a site-ului realizat.

 

Toate acestea fiind spuse, decizia de a alege o firmă de web design potrivită gusturilor și pretențiilor proprii vă aparține!

 

Fie că sunteți la început de drum sau aveți deja o afacere prosperă și indiferent de tendințe,  alegerea unui site cu un design original, dinamic, inovator rămâne pe lista de priorități a oricărui antreprenor. Întotdeauna lucrurile diferite, deosebite, speciale se remarcă și devin repede copiate și imitate.

Citește și: Robert aruncă bomba în gală! „N-am venit aici să-mi găsesc iubită”. Aflați cum reacționează Giuly duminică, 22 deptembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

 

Iată mai jos câteva aspectele de care să țineți seama atunci când solicitați unei firme de web design să realizeze un site pentru voi:

rapiditate la încărcare să fie responsive crearea unei cât mai bune impresii încă de la prima accesare un meniu de navigare lejer și intuitiv UX și UI la cote maxime originalitate și imagini de cea mai bună calitate integrarea unui conexiuni la un canal de You Tube butoane de conexiune cu rețelele de socializare date de contact clare și ușor de găsit să servească cât mai bine scopului pentru care a fost creat să aducă conversie.

         

La IT eXclusiv încercăm să integram cat mai bine toate aceste detalii și să cream site-uri actuale, îndrăznețe, pline de viață, funcționale și la prețuri mici. Suntem preocupați în permanența sa fim în pas cu noile tendințe în web design, dar mai ales să venim în întâmpinarea nevoilor și dorințelor clienților noștri.

Pentru mai multe detalii sau pentru a consulta portofoliul nostru de realizări intrați pe  site-ul itexclusiv.ro și nu ezitați să ne solicitați o ofertă!

         



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Horoscop FEBRUARIE 2019. Schimbări importante pentru ZODII

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Vine primăvara în România! Când și unde vor fi +14 grade

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies