Doliu! A murit Chris Brown. A fost găsit pe o plajă din California

Doliu! A murit Chris Brown. A fost găsit pe o plajă din California
Doliu! A murit Chris Brown. A fost găsit pe o plajă din California

Este doliu în lumea sportivilor. Chris Brown a fost găsit fără suflare pe o plajă din California.

Este doliu în lumea sportivilor, după ce celebrul surfer Chris Brown a fost găsit mort pe o plajă din California, mai exact pe Hendry Beach, în Santa Barbara. Autoritățile au deschis un dosar pentru a afla cu exactitate dacă bărbatul s-a sinucis, dacă a avut probleme medicale sau dacă a fost ucis. Sportivul avea vârsta de 48 de ani. De asemenea, nu se exclude varianța morții accidentale, conform Fox News.

Kelly Slater, una dintre cele mai cunoscute atlete din acest sport, a transmis un mesaj: „Mi-a luat câteva zile să încep chiar să mă gândesc la asta. Chris Brown și cu mine eram aproape inseparabili ca adolescenți. Acest tip a fost o lumină fericită în copilăria mea”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Keith Malloy, un alt surfer, a postat un mesaj de adio. „Îi vom duce lipsa zâmbetului și entuziasmul tău, CB. Chris Brown a fost unul dintre idolii mei şi unul dintre singurii tipi care au putut să bată @kellyslater la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90”.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies