Adelina Pestrițu se căsătorește cu Virgil Șteblea: „Urmează nunta!” Când va avea loc marele eveniment și cum vor arăta rochiile

Adelina Pestrițu se căsătorește cu Virgil Șteblea: „Urmează nunta!” Când va avea loc marele eveniment și cum vor arăta rochiile
Adelina Pestrițu se căsătorește cu Virgil Șteblea: „Urmează nunta!” Când va avea loc marele eveniment și cum vor arăta rochiile

Adelina Pestrițu se căsătorește cu Virgil Șteblea.

După ce a organizat două petreceri fastuoase, unul cu ocazia botezului fiicei ei, Zenaida, și una atunci când a împlinit vârsta de 32 de ani, Adelina este hotărâtă să rteacă la nivelul următor. Vara aceasta ea va face nunta cu Virgil, iar multe dintre detalii au fost deja stabilite.

Bruneta și viitorul ei soț au găsit deja sala în care au de gând să petreacă până în zori alături de invitați.

Nu mă potolesc din organizat evenimente și urmează să organizăm cel mai mare eveniment din viața noastră, nunta. Am găsit și sală, mai trebuie să găsim rochia”, a dezvăluit Adelina Pestrițiu.

Ce va purta mireasa

Adelina nu și-a ales încă rochiile, dar știe exact ce vrea și a dat câteva detalii chiar în emisiune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Pentru biserciă trebuie o rochie decentă pe care preotul să o admire, ceea ce se întâmplă rar. Este foarte important să fiu apreciată e un duhovnic, ceea ce înseamnă multă decență și finețe.

Nu îmi plac rochiile de mireasă scurte, aș vrea una lungă, să evidențieze silueta. În biserică aș vrea un care să fie între prințesă și sirenă. Pe mine nu mă interesează trendul, dar îmi place modelul care este în trend.

Au fost momente în care m-am luat după trenduri, dar dacă îmi place ceva ce s-a purtat acum 20 de ani, o să port”, a declarat Adelian Pestrițu.

„Ne îmbrăcăm mai de vară”, a spus viitoarea mireasă, evidențiind faptul că ea și Virgil Șteblea își vor uni destinele în sezonul cald.

„Mi-ar plăcea să dureze două trei zile nunta, dar ce invitați rezista la asemena tratament?”, a mai glumit frumoasa vedetă, care are, cu siguranță, multe lucruri de pus la punct în lunile ce urmează.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Larisa și Adrian de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația lor: „Vreau să îmi fac o familie. Și ea își dorește la fel”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies