Ar fi putut merge Iisus Hristos pe apă? Ce spun oamenii de știință

Ar fi putut merge Iisus Hristos pe apă? Ce spun oamenii de știință
Ar fi putut merge Iisus Hristos pe apă? Ce spun oamenii de știință

Mersul lui Iisus Hristos pe apă este una din minunile lui Iisus care a fost consemnată atât în Evanghelia după Matei, cât și în cea după Marcu și în cea după Ioan.

Totuși, acest gest pare astăzi o adevărată utopie și greu de acceptat de oamenii de știință care pun legile fizicii înainte de orice. Ar fi putut, oare, merge Iisus Hristos pe apă?

Conform Bibliei, Iisus din Nazaret și-a trimis ucenicii într-o corabie, pentru a ajunge pe malul celălalt al Mării Galileei. Totuși, când aceștia se aflau pe mare, l-au văzut pe Isus „mergând pe apă” pentru a-i întâlni.

Cel considerat fiul lui Dumnezeu în creștinism le-a vorbit ucenicilor și apoi s-a urcat cu ei în barcă. În Evanghelia lui Matei, apostolul Petru a mers pe apă către Isus, dar s-a speriat de vânt și de valuri și a început să se scufunde, iar Iisus l-a salvat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cutremurător! Adolescenta care și-a convis iubitul să se sinucidă a spus că e nevinovată. „Momentul e potrivit, iar tu ești pregătit. Doar fă-o”

Citeste si: Profeția TERIBILĂ a lui Arsenie Boca! Urmează să se întâmple în ROMÂNIA!

Cercetările din ultima perioadă arată că mersul pe apă al lui Iisus ar fi fost posibil, cu atât mai mult cu cât sunt șanse mari ca apa să fi fost înghețată la acea vreme.

În timpul unui val de frig, când temperaturile au scăzut la -4 grade Celsius, o bucata de gheață s-ar fi putut forma cu ușurință deasupra izvoarelor sărate descoperite pe țărmul vestic al Mării Galileei, care este, de fapt, un lac.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Valentina Pelinel, dramă cumplită! Mărturisiri despre fratele mort: ”Nu am vorbit niciodată cu mama despre asta”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies