Factori care determină forma burticii în sarcina. Ce înseamnă când este rotundă sau ţuguiată

Factori care determină forma burticii în sarcina. Ce înseamnă când este rotundă sau ţuguiată
Factori care determină forma burticii în sarcina. Ce înseamnă când este rotundă sau ţuguiată

Toate femeile insarcinate se analizeaza in oglinda de cate ori au ocazia, isi fac poze pentru a putea face mai tarziu comparatii si se compara cu alte gravidute pe care le intalnesc sau le vad pe la TV sau in reviste. Doamnelor, nu toate gravidele arata la fel si sunt mai multi factori care determina forma burticilor.

 

Unele gravide s-ar putea sa arate ca si cum ar avea o sarcina mult mai avansata, la altele burtica s-ar putea sa se vada destul de greu, chiar daca sunt prin luna a 7-a. Unele vor sa ascunda cat mai bine sarcina, altele se mandresc cu ea si se etaleaza in haine care sa o scoata in evidenta. Toate se gandesc, insa, doar la binele bebelusului pe care il vor aduce pe lume.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Berbecii au parte de evenimente nedorite, Leii renunță la anumite prietenii

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cate femei insarcinate cu o burtica destul de mica pentru stadiul in care se aflau nu ati auzit spunand ca se tem ca ceva nu este in regula?

Cate gravidute care nu au aflat sexul bebelusului la ecografie (unii sunt mai timizi, deh!) nu ati auzit facand presupuneri in functie de forma burticii? Ei bine, sa vedem care sunt factorii care influenteaza acest aspect si ce inseamna cand burta e rotunda sau tuguiata.

Forma burtii NU are legatura cu sexul sau dimensiunea fatului

Pe vremuri, cand nu exista posibilitatea sa afli sexul copilului inainte de nastere, se spunea ca daca burta era rotunda sau joasa urma sa vina pe lume o fetita, iar daca aceasta era tuguiata sau pozitionata mai sus copilul

avea sa fie baiat.

Citeşte continuarea pe acasa.ro.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Cum să mă las de fumat, Părinte Porfirie?” Răspunsul care te ajută să te lași imediat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Veste cumplită despre starea Zinei Dumitrescu: ”Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece”

Rebecca izbucnește în lacrimi, din cauza lui Antoni! „Mă amenință. Mă jignește”. Reacția neașteptată a concurentului de la „Casa iubirii”: „Nu e prima oară când o face”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies