George Clooney, mărturisiri neaşteptate: „Meghan Markle a fost vânată și defăimată”

George Clooney, mărturisiri neaşteptate: „Meghan Markle a fost vânată și defăimată”
George Clooney, mărturisiri neaşteptate: „Meghan Markle a fost vânată și defăimată”

Actorul George Clooney susţine că ceea ce i se întâmplă prietenei lui, Meghan Markle, reamintește de tratamentul pe care l-a avut Prințesa Diana înainte de moartea ei tragică, scrie Harper's Bazaar.

 

George Clooney crede că „istoria se repetă”. „O urmăresc pe Meghan Markle peste tot, a fost vânată și defăimată”, a declarat actorul pentru revista Australia’s Who.

„Este o femeie însărcinată în șapte luni și este urmărită și calomniată și vânată în aceeași manieră în care a fost Diana. Istoria se repetă. Am văzut cum se termină”, a spus Clooney făcând referire la accidentul din 1997 în care Prințesa Diana și-a pierdut viața.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Horoscop eveniment: Războinicul Marte intră în senzualul Taur pentru 6 săptămâni, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor! Ce aduce zodiei tale această combinaţie ciudată

Dovada că soția Prințului Harry nu este deloc bine după presiunea la care a fost supusă, a venit duminică, când Daily Mail a publicat o scrisoare scrisă de Meghan și adresată tatălui ei.

„Mi-ai zdrobit inima în milioane de bucăți”, sunt cuvintele lui Meghan către tatăl ei.

Citeşte continuarea AICI. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

HOROSCOP FEBRUARIE. Bani, cariera, dragoste, sanatate pentru fiecare zodie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies