Cele șase zodii prea mândre să recunoască că sunt geloase!

Cele șase zodii prea mândre să recunoască că sunt geloase!
Cele șase zodii prea mândre să recunoască că sunt geloase!

Pentru mulți dintre noi, a recunoaște că suntem geloși, este un subiect tabu.

Majoritatea suntem, doar că nu vrem să o arătăm nici măcar celui de lângă noi. Mai jos, vă prezentăm cele șase zodii din horoscop care nu recunosc sub nicio formă, că posedă un astfel de sentiment!

 

·        Berbec

 Deși este cunoscut faptul că Berbecii sunt familiști convinși și îndrăgostiți iremediabil de persoana de lângă ei, când vine vorba să recunoască că sunt geloși, nici măcar nu vor să audă de acest cuvânt.

Nu le place când cineva insistă pe subiect și nu vor recunoaște pentru nimic în lume că fac parte din „ acea ” categorie de oameni!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

·        Taur

  Zodia aceasta este dominată la capitolul gelozie, preponderent de bărbații Taur, care sunt destul de implicați în relația cu persoana iubită, dar nu vor recunoaște niciodată că, de multe ori, îi încearcă sentimentul de gelozie, chiar și la cel mai mic gest care li se

pare suspicios. În schimb femeile Taur, deși nu recunosc că sunt geloase, ar putea totuși să o facă la un moment dat, mult mai ușor decât bărbații!

·        Rac

  Racii nu recunosc în veci că suferă de gelozie, nici măcar în momentul în care își întreabă partenerul de viață de noul coleg de la muncă, de exemplu. Deși este clar că bate înspre gelozie cu întrebări tipice unui om gelos, la sfârșitul conversației, dacă va fi întrebat dacă este gelos, va nega cu multă convingere! Este foarte amuzant modul în care se

contrazic singuri!

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies