Mihaela Borcea, in doliu: "Azi este o zi tristă"

Mihaela Borcea, in doliu:
Mihaela Borcea, in doliu: "Azi este o zi tristă"

Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea, este în doliu. Afacerista a făcut anunțul trist.

 

A pierdut pe cineva foarte drag. Mihaela Borcea a anunţat că una dintre angajatele unui hotel pe care ea îl conduce s-a stins din viaţă, lăsând în sufletele tuturor celorlalţi un gol uriaş.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Horoscop eveniment: Cea mai mare Super Lună plină a anului – 19 februarie 2019. Care e adevăratul impact pe care îl are asupra fiecărei zodii

"Azi este o zi tristă, când vestea morții neașteptate a prietenei, colegei noastre Livia ne-a îndurerat sufletele!! A fost un om minunat, devotat, generos, corect și cinstit!! Dumnezeu să te odihnească în pace suflet minunat!!, a scris Mihaela Borcea pe pagina ei.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Dramele cumplite din viața Mariei Dragomiroiu. Şi-a pierdut mama foarte devreme, în urma unui incident petrecut în curtea propriei case

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies