Povestea emoționantă a miresei care a murit la doar câteva ore după nuntă

Povestea emoționantă a miresei care a murit la doar câteva ore după nuntă
Povestea emoționantă a miresei care a murit la doar câteva ore după nuntă

A murit, la nici 24 de ore după nuntă. Tracey Macdonald a murit la doar câteva ore după ce s-a căsătorit cu marea ei iubire.

Colin o ceruse de soție acum 12 ani dar, odată cu venirea pe lume a celor șase copii, cuplul nu a avut niciodată bani și timp pentru a-și organiza nunta.

În urmă cu șase luni, Tracey a fost diagnostiată cu cancer pulmonar, în stadiu terminal. a fost momentul în care și-au dat seama că viața și iubirea nu trebuie amânate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Iubita lui Cătălin Botezatu, probleme serioase de sănătate! "Arătam de parcă eram bătută"

Pe 22 ianuarie, Tracey și Colin și-au jurat dragoste eternă. Ceremonia a avut loc în rezerva de spital în care mireasa era internată, fiind pre slăbită pentru a putea sta în picioare alături de mire. Câteva ore mai târziu, Tracey s-a stins din viață.

Citește continuarea pe Antena1.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Andreea și Marian s-au cunoscut în liceu și s-au îndrăgostit pe loc. Au început chiar o relație în clasa a IX. Doi ani mai târziu, tânăra rămânea însărcinată și a început calvarul pentru ea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies