Catrinel Menghia, în al 9-lea cer de bucurie! A născut: "Bine ai venit pe lume, copilul meu!" Prima imagine cu fetiţa ei

Catrinel Menghia, în al 9-lea cer de bucurie! A născut:
Catrinel Menghia, în al 9-lea cer de bucurie! A născut: "Bine ai venit pe lume, copilul meu!" Prima imagine cu fetiţa ei

Catrinel Menghia este în culmea fericirii, pentru că a devenit mamă pentru prima dată luni dimineaţă, la ora 5:49.

 

Catrinel Menghia a născut o fetiţă pe care a numit-o Caroline. Vedeta a publicat deja prima poză cu bebeluşul. Micuţa a primit numele Caroline Léon Di Lodovico.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andreea Mantea despre NOUL IUBIT. Vedeta KanalD este foarte fericita si implinita! Cine a cucerit-o pe frumoasa bruneta

"Bine ai venit pe lume, copilul meu! Caroline Léon Di Lodovico  25.02.2019 05.49 am", a scris Catrinel Menghia în dreptul imaginii cu ea în timp ce-şi alăptează bebeluşul.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019. Ultima săptămână FĂRĂ RETROGRADE aduce ATENŢIONARE! Ce se întâmplă de Mărţişor? Se va repeta după 80 ani!

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies