Actrița Lisa Sheridan din serialul „CSI” a murit la vârsta de 44 ani

Actrița Lisa Sheridan din serialul „CSI” a murit la vârsta de 44 ani
Actrița Lisa Sheridan din serialul „CSI” a murit la vârsta de 44 ani

Lisa Sheridan, actrița din serialul „CSI”, a murit la vârsta de 44 de ani. Vedeta a fost găsită fără viață în apartamentul său din New Orleans.

 

Decesul Lisei a fost confirmat de managerul ei, Mitch Clem, care a negat că actrița s-ar fi sinucis. „Toți am iubit-o pe Lisa foarte mult și suntem devastați de această pierdere. A murit luni dimineață, acasă, în apartamentul ei din New Orleans. Așteptăm raportul medicului legist pentru a afla cauza morții”, a declarat Clem pentru People. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Horoscop Minerva martie 2019. Va fi o lună palpitantă care favorizează câteva zodii

„Doar ce am primit veștile că draga mea prietenă, actrița Lisa Sheridan, a încetat din viață. A fost găsită luni dimineață. Sunt șocată. Lisa și cu mine am filmat o peliculă împreună în urmă cu cinci ani și am devenit foarte apropiate pe platou și am rămas bune prietene după încheierea filmărilor”, a scris Donna pe Facebook.

„Este atât de rar să găsești suflete atât de blânde și gentile ca al ei în această industrie, în acest oraș… chiar și în această lume. Cu adevărat una dintre cele mai drăguțe și bune persoane cu care m-am întâlnit în această viață. A adus energie pozitivă în fiecare cameră în care a intrat, chiar și în cele mai negre perioade ale ei. Sunt devastată de această pierdere. Doar ce am vorbit cu ea și totul părea grozav și părea fericită și într-o stare de spirit bună.
Toți cei care au cunoscut-o au iubit-o și adorat-o. La revedere și noapte bună înger dulce… Îmi va fi teribil de dor de tine”, a mai scris actrița.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Giani Kiriţă revine, din aceasta duminică, la „cuib”! Energicul sportiv si om de televiziune se intoarce la carma show-ului „Vulturii de noapte”, alaturi de colegii si bunii sai prieteni, Catalin Cazacu si Victor Slav

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

HOROSCOP, cu Cassandra pentru săptămâna viitoare. Berbecii sunt provocatori, Leii parcurg o perioadă dificilă

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies