Silvia, câştigătoarea "Bravo, ai stil All Stars", a pierdut o sarcină! Mărturii cutremurătoare

Silvia, câştigătoarea
Silvia, câştigătoarea "Bravo, ai stil All Stars", a pierdut o sarcină! Mărturii cutremurătoare

Silvia Popescu, castigatoarea "Bravo, ai stil All Stars", a facut marturii cutremuratoare. Ea a povestit ca a pierdut o sarcina, iar detaliile acelei drame sunt cutremuratoare.

 

Silvia Popescu a marturisit ca tatal fetitei ei reprezinta marea ei dragoste. Inainte de a o avea impreuna pe Evolette, Silvia a pierdut o sarcina.

„Sunt iubită de tatăl fetiţei mele. Eu sunt iubită şi acum. Suntem nişte personalităţi extrem de asemănătoare şi la un moment dat ne-am despărţit. Despărţirea a avut loc aşa uşor, nu brusc. Este marea mea iubire şi este primul meu iubit.

Sunt marea lui iubire, a spus-o. Am vrut să ne căsătorim…

Citeste si: Ştefan Floroaica s-a pozat alături de EA! Pe cine îmbrăţişează fostul Războinic de la Exatlon. Teo Trandafir a reacţionat imediat când a văzut imaginea: "Frumoasă femeie"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

A fost rău cu mine, el trebuia să fie alături de mine şi nu a fost…apoi s-a întors şi a fost prea târziu. M-a dezvirginat la 19 ani şi jumătate, nu ca altele la 14. Este primul meu iubit şi a fost dragoste la prima vedere. L-am cunoscut într-un club, îmi plăcea să ies la vremea aceea. (…) 

12 ani din viaţa mea nu am făcut nimic, nu am minţit când am spus asta.

Atât de mult l-am iubit, nu am făcut nimic pentru mine…Am iubit la un nivel…iubirea pură la 20 de ani. MI-ar plăcea să o retrăiesc. M-a şi transformat iubirea aceasta. (…) 

Mi-aş dori să întâlnesc un bărbat care să mă dezechilibreze emoţional. (…) Evolette face şase ani, ea merită orice preţ pe care l-am plătit. Pentru Evolette aş lua din nou de la capăt. (…) A fost un tip foarte bogat, a pierdut însă mult în afaceri şi şi-a pierdut reperele.

(…) El apoi nu a mai fost om în anumite momente faţă de mine. Ne-am depărtat unul de celălalt. Nu am spus niciodată că nu o să mă mai împac cu el. (…) 

Noi am programat-o pe Evolette. Noi ne-am despărţit, ne-am reîmpăcat şi am spus că din dragostea aceasta nebună facem un copil. Eu am piedut o sarcină în trei luni de zile şi el mi-a zis că o să rămân din nou însărcinată.

Şi aşa a fost. Mi-a zis că o să îmi facă cel mai frumos copil din lume", a declarat Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil All Stars", pentru viva.ro.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

DJ Wanda e în formă maximă la 42 de ani! Uite cum arată în costum de baie!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe operatii estetice. Peste 77.000 de interventii de infrumusetare, doar in 2017

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies