Alerte meteo COD PORTOCALIU şi COD ROŞU: ploaie, ninsoare şi vânt puternic

Alerte meteo COD PORTOCALIU şi COD ROŞU: ploaie, ninsoare şi vânt puternic
Alerte meteo COD PORTOCALIU şi COD ROŞU: ploaie, ninsoare şi vânt puternic

MAE a informat, marţi, cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Croaţiei că începând cu data de 11 martie 2019 au fost emise coduri portocaliu şi roşu de vânt, care va avea intensificări puternice la rafală.

 De asemenea, meteorologii bulgari au emis avertizare cod galben pentru 21 de regiuni, unde se aşteaptă precipitații sub formă de ploaie și ninsoare, însoțite în anumite zone și de vânt puternic.

Citeste si: Horoscop TAROT săptămâna 11-17 martie 2019. Mesajele CĂRŢILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Croația că, în conformitate cu datele transmise de autoritățile locale, începând cu data de 11 martie 2019, au fost emise coduri portocaliu și roșu de vânt, care va avea

intensificări puternice la rafală.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Prognozele meteorologice pentru canalul Velebit, golfurile Kvarner și Kvarnerić, nordul Dalmației, indică o înrăutățire a condițiilor atmosferice, însoțită de vânt extrem de puternic, cu o viteză de până la 130 km/h, care creează probleme serioase în transportul maritim și în furnizarea energiei electrice.

Regiunea Rijeka, coasta de vest a Istriei și Dalmația mijlocie se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vânt.

Pentru data de 12 martie 2019, regiunea Dalmația se află sub avertizare meteorologică cod roșu de vânt extrem de puternic, cu o viteză de până la 120 km/h, iar regiunea Split se află sub avertizare meteorologică cod portocaliu de vânt.

Citeşte continuarea pe RTV. 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Paștele 2019. Când pică Paștele ortodox și cel catolic în următorii ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies