Doliu în presă! Jurnalistul Dan Porcuțan a murit

Doliu în presă! Jurnalistul Dan Porcuțan a murit
Doliu în presă! Jurnalistul Dan Porcuțan a murit

Jurnalistul Dan Porcuțan a murit joi seara, la vârsta de 30 de ani. Fotoreporterul de la Monitorul de Cluj ar fi fost găsit fără suflare în propria locuință, de către sora acestuia.

 

Dan Porcuțan a suferit zilele trecute o intervenție chirurgicală dentară, iar joi a acuzat dureri de inimă. Cauza probabilă a decesului este un stop cardio-respirator.

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămânal 18-24 MARTIE 2019. Un nou MESAJ ÎNŢELEPT pentru tine!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Dan era mereu vesel, mereu energic, iubea presa și iubea sportul. S-a îndrăgostit de ciclism și colinda toată țara pe bicicletă. De pe unde mergea, mereu ne trimitea poze, să vedem și noi cum stă treaba în România asta a noastră. Fiindcă el era pasionat și de fotografie, ba mai mult, a reușit să le insufle și altora această dragoste”, scriu colegii săi de la Monitorul de Cluj.

„Asociația Profesioniștilor din Presa Cluj regretă dispariția fulgerătoare a unui ziarist tânăr clujean, Dan Porcuțan, reporter de sport la Monitorul de Cluj, care era și membru al APPC. Dispariția sa fulgerătoare ne-a îndurerat peste măsură. Transmitem condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de asociația clujeană.

Sursa

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Zodiac CHINEZESC săptămânal 18-24 MARTIE 2019. Un nou MESAJ ÎNŢELEPT pentru tine!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies