Amalia Năstase a luat o decizie drastică: „Nu mai suport să fiu grasă“! Cu ce dietă slăbeşte?

Amalia Năstase a luat o decizie drastică: „Nu mai suport să fiu grasă“! Cu ce dietă slăbeşte?
Amalia Năstase a luat o decizie drastică: „Nu mai suport să fiu grasă“! Cu ce dietă slăbeşte?

După ce-a devenit a treia oară mamă, fostei soţii a lui Ilie Năstase i-a fost greu să revină la silueta de odinioară şi s-a îngrăşat 30 de kilograme.

Acum, însă, s-a hotărât: este la regim!

Deranjată de criticile primite la adresa noii sale constituţii corporale, dar şi tânjind probabil după vechea sa siluetă şi după hainele sale sexy, Amalia Năstase a spus "STOP, de azi vreau să slăbesc!". Şi, ca demersul să aibă o greutate şi mai mare, a decis ca punct de start al regimului său data de 8 martie, când femeile se simt cele mai frumoase şi cele mai iubite.

Citeste si: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme in doar două săptămâni. DIETA la îndemâna oricui care topește grăsimile rapid

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Aşa se face că, în mesajul său public, postat pe reţelele de socializare, Amalia Năstase a explicat clar şi de ce a ajuns să acumuleze atâtea kilograme în ultimii ani, dar şi ce anume intenţionează să facă pentru a slăbi:

Citeste si: Cât a slăbit Carmen de la Sălciua și ce dietă ține cea mai sexy cântăreață de muzică populară! Dezvăluiri EXCLUSIVE

"Totul a început acum patru ani, când metabolismul meu s-a hotărât să ia o pauză. Kilogramele au început să se adune. Iar stima de sine să scadă. Era a treia sarcină şi metabolismul meu mi-a făcut cadou 30 de kilograme pe care mi le-a lăsat ca pe nişte pietre de moară.

Bineînţeles că am încercat diverse diete şi modalităţi de a slăbi, dar efortul era mult mai mare decât numărul de kilograme pierdute.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum cureţi energiile negative din obiectele tale

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies