Nadia De Luca, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Uite ce accesorii superbe a purtat în păr! FOTO EXCLUSIV!

Nadia De Luca, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Uite ce accesorii superbe a purtat în păr! FOTO EXCLUSIV!
Nadia De Luca, apariţie de senzaţie la un eveniment monden! Uite ce accesorii superbe a purtat în păr! FOTO EXCLUSIV!

Nadia De Luca a purtat accesorii de păr cu trandafiri! Uite cât de frumoase sunt!

Frumoasa blondă şi-a cumpărat din Dubai, special pentru un eveniment din luna februarie, o pereche de sandale superbe, cu trandafiri, frunze şi pietre semipreţioase aplicate pe ele, care au costat nu mai puţin de 2000 de euro.

Femeia de afaceri a atras toate privirile pe covorul roşu şi, ce credeţi, nu a dezamăgit nici în urmă cu două zile, la lansarea noii colecţii a unui brand celebru de haine şi accesorii.

Nadia De Luca a purtat o rochie neagră, extrem de fină, dar de această dată în centrul atenţiei a fost podoaba capilară a vedetei.

Afacerista a purtat două accesorii de senzaţie, cu trandafiri roşii. Şi nu doar simţul vizual a fost încântat de cele mai iubite flori ci şi cel olfactiv, căci trandafirii Nadiei au lăsat o mireasmă îmbietoare la evenimentul săptămânii trecute.

Nadia De Luca recomandă un tratament minune de regenerare a părului!

Foarte multe mămici se confruntă, după sarcină, cu o mare problema, căderea masivă a parului.

Volumul şi densitatea părului alcătuiesc un aspect foarte important, estetic, dar calitatea precară a acestuia indică şi anumite dezechilibre interioare.

Un par sănătos este influenţat atât de atenţia cu care il protejăm de radicalii liberi, cât şi de îngrijirea cotidiană a acestuia.

Expunerea părului la tratamente cosmetice agresive, dar şi alimentaţia şi hidratarea sunt factori foarte importanţi care influenţează aspectul şi vitalitatea podoabei capilare.

La fel de importantă este hrănirea părului din interiorul său către exterior.

Organismul nostru are nevoie de un aport nutriţional bogat în vitamine şi minerale, din acest motiv este recomandat atât pe perioada sarcinii cât şi in viaţa de zi cu zi, mai ales în anotimpul rece, să ne asigurăm că avem acces la acestea.

Recomandările din perspectiva sănătăţii părului sunt de a consuma alimente bogate în vitamina B şi totodată ca părul să fie protejat atunci când este supus stilizării sau expunerii la soare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vă recomand un cocktail de vitamine pentru regenerarea părului.

Iată un booster de vitamine esenţial pentru regenerarea parului:

Vitamina B1 (Tiamina) este arhitectul formării neurotransmiţătorilor de tipul serotoninei (hormonul fericirii) şi al adrenalinei (activatorul).

Vitamina B2 (Riboflavina) îmbunătăţeşte protecţia împotriva radicalilor liberi degenerând glutationul antioxidant al organismului.

Vitamina B3 (Niacina) participa la producţia de energie şi este importantă pentru reparaţia materialului genetic (ereditar)

Vitamina B5 (Acidul Pantotenic) joacă un rol foarte important în creşterea şi pigmentarea părului şi în metabolismul celulelor pielii.

Vitamina B6 (Piridoxina) ajută la construcţia şi susţinerea sistemului imunitar.

Vitamina B7 (Biotina) este indispensabilă pentru formarea hormonilor.

Vitamina B9 (Acid Folic) participă la formarea materialului genetic.

Vitamina B12 participă la alcătuirea software-ului genetic şi activează acidul folic.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Complexul de vitamine B este fundamental pentru femeile însărcinate atât pe perioada sarcinii cât şi premergător acesteia.

L-Cistina este un aminoacid care nu poate fi produs de către corp de aceea trebuie obţinut prin Nutriţie şi suplimente alimentare", a declarat Nadia.

În perioada în care lungimea şi volumul părului nu sunt tocmai mulţumitoare, Nadia ne încurajează să apelăm la extensii de păr natural, permanente sau semipermanente.

"Extensiile de păr ne ajută pe perioada de creştere şi regenerare a parului, însă acestea nu trebuie să fie invazive şi este recomandat să fie respectate trăsăturile şi nevoile personale ale fiecărei persoane in parte.

Pentru un păr rar şi scurt sunt recomandate extensii care creează volum şi lungime în funcţie de dorinţa personală, însă acestea nu ar trebui să cântărească foarte mult şi sa nu ţină scalpul sub tensiune, lasându-l să respire.

Cea mai potrivită metoda şi cea mai inedită sunt extensiile tape On. Se aplică foarte uşor, montajul are nevoie de un specialist pentru că este o metodă permanentă şi necesită intervenţia hairstylist-ului la un interval de circa patru-şase săptămâni.

Din categoria extensiilor semipermanente, recomand extensiile clip On, acestea pot fi montate cu uşurintă însă rezultatul este spectaculos. Este o metodă practică, nefiind nevoie de un specialist pe toată durata purtării lor.

Extensiile cu un standard de calitate ridicat pot fi îngrijite cu uşurintă şi acasă, urmând procedura indicată de profesionişti.

Durata lor de "viaţa" poate fi în funcţie de calitatea acestora între şase luni şi doi ani, perioadă în care părul natural se regenerează cu aproximativ 24-48 cm.

Cu ajutorul vitaminelor şi extensiilor am reuşit sa îmi recapăt din nou parul dorit", a spus frumoasa Nadia De Luca.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Jador! Cine a făcut pozele cu cei doi? EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies