Ești foarte slabă? Află cum te îmbraci pentru a câștiga voluptate!

Ești foarte slabă? Află cum te îmbraci pentru a câștiga voluptate!
Ești foarte slabă? Află cum te îmbraci pentru a câștiga voluptate!

Preconcepția general valabilă este că singura problemă cu care se pot confrunta femeile sunt kilogramele în plus. Însă, în timp ce multe dintre noi se chinuie să slăbească, mai există și un procent de doamne și domnișoare care ar face orice pentru a căpăta proporții.

Azi ne adresăm lor, celor care visează la o siluetă voluptoasă, plină de curbe! Poți aduce pe trupul tău forme demne de Jennifer Lopez dacă știi cum să aplici câteva trucuri vestimentare. Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos: cum să te îmbraci dacă ești foarte slabă!

Evită ținutele all black

Se știe că negrul subțiază, de aceea e vital pentru tine să îl eviți.

Deși nu vom spune să arunci orice item întunecat din garderoba ta, concentrează-te în special pe culori, mai ales pe cele vibrante, deoarece acestea atrag privirea și conferă impresia de volum.

Ține-te departe de alăturarea de negru cu negru sau de negru cu neutre! Printurile masive, dungile orizontale sau color blocking-ul sunt însă artificii care te vor face să arăți mult mai voluptoasă. Mizează pe o astfel de garderobă!

Optează pentru haine care adaugă volum

O simplă privire aruncată asupra articolelor vestimentare care sunt interzise femeilor cu kilograme în plus îți va arăta ce anume trebuie să porți. Truc: mizează pe orice piesă vestimentară care îți aduce partea sa de volum. Gândește-te la pantalonii evazați, la cei cu pense, cu talie înaltă și răsfrântă (așa numitul model paper bag) sau la blugii boyfriend. Bluzele cu volane, cu funde, cu aplicații, sunt de asemenea o idee bună.

Concentrează-te pe rochiile cu talia empire, pe cele de tip baby doll sau pe cele cu peplum sau pliseuri. Fustele midi și romantice sunt de asemenea aliatele tale, dar și cele creion și modelele mini și bufante!

 

Uită de hainele prea largi!

Multe dintre fetele prea slabe consideră că, dacă se ascund în spatele unor itemuri vestimentare largi, vor căpăta proporții.

E însă greșit! Deși e adevărat că articolele prevăzute cu detalii de croi voluminoase vor face minuni, nu e cazul pentru hainele care îți sunt prea mari sau prea largi. Așa că evită estetica oversized dacă ești în căutarea unor kilograme în plus: vei părea pierdută în hainele tale!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Top 5 piese vestimentare care te avantajează

Mizează neapărat pe hainele de mai jos, fiindcă vor face minuni în cazul tău!

5. Pantalonii evazați

Sunt pur și simplu wow pentru silueta ta! Creează volum, ascund picioarele prea subțiri și conferă și impresia de șolduri mai pline. Ca să maximizezi acest efect, mizează pe printuri care lărgesc, la rândul lor, precum cel în dungi orizontale sau cel cu flori masive.

Ești norocoasă, deoarece sunt la modă acum!

4. Fustele midi romantice

Apelează la un croi bufant, în formă de balon, care să amintească de crinolinele purtate de domnițele de altădată. Cu cât fusta pe care o porți e mai amplă, cu atât mai bine. De asemenea, ai grijă ca lungimea să se termine undeva pe la jumătatea gambei sau în punctul în care aceasta e cel mai groasă: așa vei căpăta un look mult mai voluptos.

3. Topurile cu volane sau cu funde

Aceste articole vestimentare sunt fabuloase și pentru femeile cu sânii mici sau cu pieptul plat. Optează pentru bluze în culori vibrante, vesele, cu printuri și neapărat cu volane sau cu o fundă imensă în jurul gâtului. Decolteurile cuminți sunt cele mai recomandate: evită-le pe cele în formă de V deoarece au tendința de a subția și mai tare!

 

2. Puloverele cu mânecă lungă

Una dintre cele mai mari probleme ale unei fete slabe sunt brațele subțiri, cu musculatura nedefinită. Însă, un pulover, o bluză sau o cămașă cu mânecă lungă va face minuni. Optează pentru cele în formă de clopot sau bufante, care sunt în trend și care conferă volum acestei regiuni. La fel de recomandate sunt și mânecile lungi acoperite cu printuri, mai ales dacă acestea sunt geometrice.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

1. Rochiile cu talie empire

Pornind din dreptul sânilor, aceste rochii ar trebui să fie preferatele fetelor foarte slabe. Nu e de mirare că purtătoarele rochiilor cu talia empire din timpul Renașterii păreau mult mai voluptoase decât erau în realitate. Desigur, nu spune nimeni să te îmbraci ca pe vremea lui Napoleon, poți opta pentru variante moderne ale acestui croi, dar ține cont că e minunat dacă vrei să pari mai „dotată” decât ești în realitate.

Găsești aici rochii de damă care te vor ajuta să obții formele pe care ți le dorești! Noi îți recomandăm rochia neagră cu detaliu animal print Saima, cu umeri bufanți și croială evazată în partea de jos. Mânecile conferă la rândul lor volum, iar detaliile sub formă de animal print vor extinde vizual zona sânilor și a abdomenului! E de încercat de către orice femeie care are impresia că e prea slabă!

Sursa foto: Dasha

Rochie neagra cu detaliu animal print Saima

Trucurile stilistice de mai sus te vor ajuta să adaugi kilograme apariției tale! De asemenea, mizează pe o alimentație sănătoasă, cu un conținut adecvat de grăsime, proteine și carbohidrați și nu uita să treci pe la doctor ca să te asiguri că ești sănătoasă. Și, înainte de a te blama, convinge-te că ești frumoasă și că nenumărate femei ar da orice ca să arate ca tine!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Membrii trupei britanice Her's şi managerul lor au murit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies