Mirela Vaida a născut! Primele declarații de pe patul de spital

Mirela Vaida a născut! Primele declarații de pe patul de spital
Mirela Vaida a născut! Primele declarații de pe patul de spital

Mirela Vaida a născut. Artista a făcut primele declarații de pe patul de spital după ce a adus pe lume al treilea copil al familiei.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică. Azi, 10 aprilie, cunoscuta cântăreață și prezentatoare de televiziune l-a născut pe băiețelul ei, Tudor Ștefan. Vestea cea mare a fost dată chiar de către ea, care a scris primele cuvinte de pe patul de spital după ce a adus pe lume cel de-al treilea bebeluș al familiei.

„La cat l-am amenintat ca il scot fortat daca nu vine singur, Tudor Stefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! 🙏❤️🎉 Un baietel tare luminos, care s-a nascut repede si usor, dupa doar 1 ora jumatate de travaliu! Cantareste 3500

g, are 51 cm si a primit nota 10 la nastere, ca si mami! 💖😘 Va scriu chiar din sala de nasteri dar ma opresc direct in sala de mese, ca nu vad pe unde nasc de foame!! 😁 Va multumim din suflet pentru toate gandurile bune!! Va imbratisam! Vaida & Co. ❤️🎉🙏”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Instragram.

Citeste si: Data naşterii îţi spune ce tip de personalitate ai. Acurateţe foarte ridicată! În ce zi a lunii te-ai născut?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mirela Vaida, copleșită cu mesaje frumoase imediat ce a anunțat că a născut

La doar câteva minute după ce a făcut anunțul pe pagina ei de Instrgam, Mirela Boureanu Vaida a fost asaltată de mesaje de la fanii ei.

„Felicitări! Sa fiti sănătoși amandoi!”, „Sa va traiasca! Astazi este si ziua mea!”, „Felicitări!!❤️❤️ Sanatate amândurora!”, „Sa fie sanatos, sa va traiasca si recuperare usoara!”, „Da! O femeie adevarata!”, „Felicitari! Sa fiti sanatosi si sa cresteti frumos”, „Felicitări! Recuperare usoara si micutului o viata si o copilărie minunata ❤️”, sunt

doar câteva dintre mesajele pe care artista care a concurat la Eurovizion le-a primit din partea fanilor și admiratorilor care au așteptat cu sufletul la gură vestea cea mare.

Fotografia pe care Mirela a făcut-o publică de pe patul de spital a strâns mii de aprecieri în doar câteva minute, semn că artista se bucură de multă susținmere și apreciere.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Nume de băieţi ROMÂNEŞTI. Cele mai frumoase 150 de nume de băieţi din România, în ordine alfabetică

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies