O tânără a fost ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem

O tânără a fost ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem
O tânără a fost ucisă de iubitul milionar într-un joc sexual extrem

John Broadhurst este acuzat de crimă după ce Natalie Connolly a fost găsită într-o baltă de sânge. Femeia a suferit mai mult de 40 de răni provocate în urma unei partide de sex.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani ar fi ucis-o pe tânăra de 26 de ani în casa în care cei doi locuiau împreună, în Kinver, West Mids.

Femeia care avea un copil a fost găsită la baza scărilor din casă, purtând doar o fustă ridicată până în talie, plină de sânge, potrivit mirror.co.uk. Instanţa de judecată a auzit că John şi Natalie consumaseră o cantitate mare de alcool şi două grame de cocaină înainte să se angajeze într-o sesiune sadică de sex.

Citeste si: A murit la numai patru zile după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. A ignorat o perioada aceste simptome și după a fost prea târziu pentru ea

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Se pare că milionarul a atacat-o pe Natalie în timpul partidei de sex pentru „a-i da o lecţie” după ce a descoperit că ea trimisese mesaje indecente altui bărbat.

Analizele post-mortem au arătat că femeia a murit din cauza rănilor pe care le-a suferit, în combinaţie cu intoxicaţia cu alcool. Broadhurst este judecat la tribunalul din Birmingham. El neagă crima şi că ar fi cauzat rănile grave cu intenţie.

sursa: libertatea.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Tamara, bunicuța canibală, a ucis și mâncat 11 persoane printre care și cea mai bună prietenă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies