Facebook a picat în România! Ce a afișat rețeaua. Nici Whatsapp și Instagram nu au putut fi accesate!

Facebook a picat în România! Ce a afișat rețeaua. Nici Whatsapp și Instagram nu au putut fi accesate!
Facebook a picat în România! Ce a afișat rețeaua. Nici Whatsapp și Instagram nu au putut fi accesate!

Facebook a picat joi după amiaza în România. Nici celelalte rețele de socializare deținute de compania condusă de Mark Zuckerberg, Whatsapp și Instagram, nu au putut fi acccesate.

Potrivit site-ului downdetector.com, care primește rapoarte de la utilizatori, au fost detectate probleme cu rețeaua de socializare Facebook în toată țara. E prima oară în ultima lună când Facebook a picat pe tot teritoriul României. 

Citeste si: Povestea celei mai sexy gangsteriţe care a făcut avere din droguri. E supranumită „Kim Kardashian a crimei organizate“

Citeste si: A murit după ce a căzut de pe o stâncă de la 30 de metri înălțime în timp ce încerca să-și facă un selfie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Facebook a picat în ţara noastră în jurul orei 14:35. ”Ne pare rău, ceva nu funcţionează”, a fost mesajul afișat de rețeaua de socializare condusă de Mark Zuckerberg.

S-au mai raportat erori ale Facebook în ţări precum SUA, Canada, Marea Britanie, Franţa, Egipt şi alte 38 de ţări, potrivit Outage.report. 

Ultima defecțiune de acest gen a avut loc în urmă cu o lună, atunci când serviciile Facebook și Instagram nu au funcționat timp de 22 de ore, aceasta fiind cea mai îndelungată perioadă de indisponibilitate cu care s-a confruntat compania condusă de Mark Zuckerberg.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Te ajută sau nu băile lungi la pierderea kilogramelor în plus? Ce spun cercetătorii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies