Trucul ascuns de marile gospodine! Ce să pui în apa în care fierbi ouăle de Paște, ca să se curețe foarte repede și frumos! Un ingredient banal pe care îl ai în bucătărie și nici nu îl folosești! Știai?
Trucul ascuns de marile gospodine! Ce să pui în apa în care fierbi ouăle de Paște, ca să se curețe foarte repede și frumos! Un ingredient banal pe care îl ai în bucătărie și nici nu îl folosești! Știai?
Pe lângă faptul că ajută la detoxifierea organismului şi la menţinerea greutăţii corporale, lămâile au o serie de proprietăţi mai puţin cunoscute la gătit. Una dintre acestea este fierberea corectă a ouălor.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Citeste si: Uite ce boli iei dacă faci sex oral! Medicii trag un semnal de alarmă: "Este mai periculos decât fumatul"
Citeste si: CANCERUL care nu doare si nu are simptome. Din ce in ce mai multe femei află PREA TARZIU că îl au
Sucul de lămâie este secretul din spatele unor ouă fierte foarte bine, dar care rămân cu coaja intactă, chiar dacă au fost ţinute mai mult timp la temperaturi ridicate.
Tot ce trebuie să faci este să ungi ouăle crude cu zeamă de lămâie, înainte să le pui la fiert. Vei observa cum coaja acestora nu se va mai crăpa în timpul fierberii.De asemenea, zeama de lămâie se foloseşte şi pentru a decoji mai uşor ouăle fierte. În acest caz, trebuie să torni o linguriţă de suc de lămâie în apa în care fierbi ouăle.