HOROSCOP săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Taurii au încredere în ei, Fecioarele se feresc de oameni

HOROSCOP săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Taurii au încredere în ei, Fecioarele se feresc de oameni
HOROSCOP săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Taurii au încredere în ei, Fecioarele se feresc de oameni

HOROSCOP. Prima săptămână a lunii mai aduce încredere multă pentru mai multe zodii, în timp ce unele simt nevoia să se izoleze.

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP Reușești să duci la bun sfârșit toate lucurile pe care ți le-ai pus în minte. În plus, începi să faci schimbări importante în viața ta, care țin de alimentație. Sfârșitul săptămânii te prinde plin de romantism.

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP Ai încredere în propria persoană, iar acest lucru te ajută să treci peste provocările săptămânii.

În plus, curiozitatea atinge cote maxime și profiți de orice opotunitate pentru a încerca ceva nou.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru Paşte şi Săptămâna Luminata! Este vremea schimbării şi a iertării! Atenţie, la duşmanii ascunşi- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Previziuni Ioan Burculeţ: Cum sunt cuplurile de Paşte! Racii sunt năpăstuiţi de socrii şi Balanţele fac amor pe unde prind

Citeste si: Moulay Ismail Ibn Sharif a avut 867 de copii. S-a calculat cât de des a făcut amor ca să ajungă la perfomanța asta

HOROSCOP GEMENI

HOROSCOP Te gândești din ce în ce mai mult la viitor și, mai mult, începi să faci lucruri concrete în această direcție. Reușești să-ți faci prieteni noi, iar interacțiunile sociale pe care le ai te ajută pe plan profesional.

HOROSCOP RAC

HOROSCOP Simți că acum este momentul potrivit să faci ceva crucial pentru viitorul tău. Nu mai ești dispus să faci compromisuri și muncești din greu pentru lucrurile pe care ți le dorești. Apar oportunități pe plan financiar.

Citeste continuarea pe antena3.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Lista păcatelor pe care să le spui la spovedanie! 193 de greșeli pe care nici nu îți dai seama că le comiți

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies