Paula Seling, mai frumoasă ca niciodată! A reuşit să fie sexy îmbrăcată mai mult decât decent!

Paula Seling, mai frumoasă ca niciodată! A reuşit să fie sexy îmbrăcată mai mult decât decent!
Paula Seling, mai frumoasă ca niciodată! A reuşit să fie sexy îmbrăcată mai mult decât decent!

Paula Seling, din ce în ce mai sexy! Uite cum arată solista de 40 de ani!

Paula Seling a fost una dintre apariţiile spectaculoase la lansarea a patru albume cu piese semnate de reputatul Marius Ţeicu, eveniment găzduit de un magazin celebru din Capitală.

Artista în vârstă de 40 de ani pare că a descoperit elixirul tinereţii, căci în cazul ei timpul are alt efect, la fel ca în celebrul film "Strania poveste a lui Benjamin Button".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai pe româneşte, e din ce în ce mai frumoasă, mai sexy şi radioasă. În plus, are şi o siluetă de manechin, după cum i-au spus toţi colegii ei de breaslă la eveniment.

Mai mult decât atât, Paula a dovedit că nu trebuie să porţi ţinute provocatoare, care să dezvăluie o bună parte din trup ca să fii sexy. Ce ziceţi? Sunteţi de acord cu noi?



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

REȚETE DE PAȘTE. Rețetă de pască cu brânză și smântână

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies